Rezoluția politică obținută de #PAScuDA ar fi putut lovi direct în copii

Dupa sedinta saptamanala a PDM, premierul Filip a precizat ca banii UE din prima transa urmau sa ajunga in primul rand in farfuriiile copiilor din gradinite si scoli, insa rezolutia politica obtinuta de Maia Sandu si Andrei Nastase ar fi putut da peste cap majorarea alocatiei alimentare per copil. Totusi, a mentionat oficialul, Guvernul va identifica alte surse financiare, iar pana in final scolarii nu vor suferi din cauza unor lupte politice bazate pe speculatii si convingeri strict de partid.

Astfel, luand in considerare si majorarea incasarilor la BPN, precum si transele FMI si BM anuntate dupa rezolutia politica a EPP, Guvernul urmeaza sa prezinte o rectificare bugetara si o reconfigurare a listei de prioritati, punandu-se accent si pe domeniul educatie.

Prin urmare, planul antisocial si antieducatie pus la cale de #PAScuDA este desfiintat aici in Moldova, iar acesti politicieni care au obtinut “sanctionarea” Moldovei vor ramane doar cu rezolutia si cu o palma pe obrazul lor. Or, Maia si Andrei au stiut ce urmeaza dupa suspendarea transelor, iar scopul lor era sa loveasca in special in domeniile care nemultumesc electoratul si poate sa-l infurie inainte de alegerile parlamentare.

In acest context, acesti doi politicieni de rasa rara pot sa-si puna poftele in cui. Dar inainte de aceasta sa nu uite ca sunt si oameni care inteleg ce se intampla si au dreptul suveran de vot, iar votul este cea mai dura “sanctiune”.

Distribuie acest articol