Nu fiți proști și nu vă lăsați manipulați de trollii PAScuDA

Sâmbăta trecută, cu o zi înainte de protestul anunțat de „societatea civilă”, PAS, PPDA și PLDM, măsură susținută deschis de presa ”liberă și independentă”, un oarecare Iurie Tesa a scris pe Facebook, precum că mai mulți polițiști au fost dați afară deoarece nu ar fi acceptat să iasă în stradă și să asigure ordinea publică:

Acest Iurie este un troll al Partidului Politic Plaorma DA, responsabil și de activitatea online a ”filialei” Buiucani a formațiunii.

Tot acest troll s-a afișat de mai multe ori alături de Andrei Nastase, inclusiv la proteste și la evenimente private de partid.

Fotografia postată de Alexandr Slusari.

Fotografia postată de Angelina Mistreț.

Fotografia postată de Iurie Tesa.

Mai mult, trollul Iurie Tesa este coleg cu un alt troll, numele real al ultimului fiind Andrei Petica, care a scris pe aceeași rețea de socializare că Ambasadorul SUA este o curvă.

După cum puteți constata și singuri, prin postarea publicată pe Facebook, disponibilă până în prezent, s-a încercat manipularea opiniei publice, dar și o inducere în eroare a polițiștilor onești.

Din nefericire pentru trollul PPDA, SPIA a MAI a dezmințit informația:

Serviciul protecţie internă şi anticorupţie vine cu reacţia la postările făcute pe rețeaua de socializare facebook, de unii activişti ai protestelor în masă din 1 iulie 2018, menţionând că pe parcursul evenimentelor nu a fost constatat nici un caz de încălcare a disciplinei de serviciu sau de refuz de a îndeplini obligațiunile de serviciu.

Totodată, clasifică utilizarea imaginilor trucate sau rupte din context drept manipulare cu opinia publică.

Totuși, deși susținătorul aprig al lui Andrei Nastase a scris prostii pe Facebook și a încercat să manipuleze opinia publică și polițiștii, acesta nu a fost luat pe sus de presa ”liberă și independentă” de pe malul Bâcului și nu a fost pus în categoria trollilor. Probabil nu a ajuns nici în lista Alaiba&Vlada, exact cum nu a fost ”sancționat” nici trollul care și-a permis să-l numească curvă pe oficialul american.

Trecând de la acest troll al DA, vreau să atrag atenția și la o trolliță de calibru a PAS. Numele acesteia este Natalia Morari, iar ultima beșină manipulatoare a acesteia este un „editorial” video despre o pretinsă îngrijorare în privința un cunoscut ținut ostatic de nu știm cine. Materialu video vine exact după un articol semnat de către Daniela Bodrug despre inactivitatea jurnalisto-investigativă a concubinei lui Chiril Lucinschi, actuală patroană de televiziune. Totodată, editorialul video a apărut în perioada „interbelică”, adică între două ”mari” proteste ale PAScuDA & PLDM. Următorul o să fie tocmai aproape de septembrie, adică în perioada startului campaniei pentru parlamentare. Scopul Nataliei Morari este meținerea stării de tensiune până la revenirea „liderilor” opoziției din concediul anual de odihnă.

Referitor la aceastră trolliță a PAS, vreau să vă amintesc și despre faptul că tot ea a fost printre organizatorii protestului sângeros din aprilie 2009, dar care nu a fost trasă în țepă la răspundere penală datorită rușilor care au presat guvernarea de la Chișinău. Despre acest lucru a recunoscut chiar ea în cadrul unui interviu la iarbă verde. La fel, Morari este și individa care a manipulat masele la 7 aprilie 2009 cu afirmația mincinoasă, precum că pe scările Parlametului a fost omorâtă o tânără de 21 de ani iar oamenii ar trebuie să se îndrepte din PMAN în fața Parlamentului, după care acolo să se răfuiască cu oamenii legii și cu puterea comunistă. Atunci așa și s-a întâmplat. În câteva clipe adunătura de oameni manipulați și-au întors ochii și au plecat în fața Legislativului, apoi a fost devastată clădirea prezidențială, iar seara cineva a dat foc Parlamentului. Mai spre seara din 7-8 aprilie 2009… au murit și oameni din cauza zoinețelor trollițelor de genul Nataliei Morari.

Urmare a celor menționate mai sus, eu vă rog să nu fiți proști și să nu vă lăsați manipulați de niște trolli angajați să tulbure mințile moldovenelor tot așa cum ne-au făcut-o și în 2009. Urmările ar putea fi tot alea care au fost aproape 10 ani în urmă, iar vinovați o să fiți voi, și nu aceste proginituri care nu încetează să-și bată joc de voi!

Distribuie acest articol