Dodon corupe activ electoratul în favoarea Rusiei, iar organele de Stat se fac surde și mioape?!

Am citit in presa de la Chisinau, ca Igor Dodon promite electoratului gaze naturale cu 30% mai ieftine si un miliard de euro sau dolari investitii din partea Rusiei in infrastructura. Adica, Seful Statului promite din numele agresorului care pana in prezent refuza sa-si ridice armata a 14-a de pe teritoriul suveran al Republicii Moldova, fiind si tara care investeste in ultimii ani doar in razboaie si in separatismul din Donbas si Transnistria.

Ce propune Dodon in numele Kremlinului este in primul rand tradare de patrie, iar in randul secund este o corupere activa a electoratului moldovenesc, fapt ce ar trebui sa puna in alerta organele competente si serviciile noastre, surde si mioape in prezent.

Trambitarea lui Dodon este si evitarea legii care interzice propaganda rusa pe teritoriul nostru. Astfel, deoarece Putin nu mai poate arunca promisiuni pe ecranele moldovenilor, Presedintele RM a prelut functia de purtator de cuvant si de principal propagandist in regiunea romano-basarabeanea, tinta lor finala fiind transmiterea mesajelor Kremlinului si prostirea alegatorilor.

In context, oamenii cu drept de vot trebuie sa inteleaga faptul, ca Rusia nu promite si nu ofera nimic gratuit, iar scopul lor principal este sa faca din Moldova un poligon militar la hotar cu NATO. Deci, presupusa investitie de 1 miliard ar fi de fapt investitia lor militara, tot in interesul Rusiei, care pe noi nu ne va incalzit in niciun fel.

Prin urmare, se impune de atras atentia la faptele savarsite de Dodon, iar legea de aparare a tarii sa fie aplicata uniform, inclusiv si in privinta individului care astazi, de jure, ocupa fotoliul de Presedinte al RM, iar in realitate este argatul Kremlinului.

Distribuie acest articol