Azi am fost consultați de un turc, și am sesizat că este un bun profesionist, nu un terorist

In contextul expulzarii celor 18 cetateni turci, astazi vreau sa mentionez un turc angajat la Medpark, prin mainile caruia au trecut sute de copii din Moldova.

Turcul despre care scriu eu este Eren Abdulkerim Hakan, ortoped-traumatolog la Spitalul International Medpark, adica la spitalul unde s-a nascut anul trecut comoara noastra pe nume Laura.

Dl Eren este in Moldova din anul 2013. De atunci si pana acum lucreaza la spitalul mentionat mai sus si are in spatele sau un CV surprinzator si perfectionari la care viseaza multi medici moldoveni.

CV-ul medicului este aici.

Dupa cum am scris in titlu, pana la, in timpul si dupa controlul de rutina pe care l-am trecut cu fetita noastra am inteles ca medicul turc este un bun profesionist, nu un terorist. Dlui stie sa-si faca meseria, si o face cu foarte multa dragoste pentru sanatatea copiilor nostri, iar pentru aceasta nu pot decat sa-i multumesc.

Apropo, desi are vreo 5 ani de cand este stabilit in Moldova, medicul ne-a salutat si a discutat cu noi mai mult in limba romana.

***

Multumim Medpark pentru astfel de medici. Multumim pentru medicina de performanta si pentru ca ati fost cuibul unde barza ne-a adus-o pe Laurita 🙂

Distribuie acest articol