Zâmbim împreună, Privesc.eu are 2 anișori!

Azi am un program încărcat. Știu că nu voi găsi timp să felicit echipa Privesc.eu, așa că la 4 dimineața am deschis un ochi care încă nu dormea cu totul și m-am apucat să scriu acest articol de laudă și felicitare.

Astăzi, pe 5 iulie 2011 Privesc.eu a împlinit 2 anișori. Îi urez mulți ani înainte și sănătate echipei din Moldova și România!

Sănătate și putere celor care fac ca totul să fie LIVE: Radu ChivrigaEugeniu LuchianiucVitalie EșanuAlexandru BordianNicu CalceaAlexandru Danfaur și celor 5,785 fani de pe Facebook care privesc zilnic!
Eu am o deosebită plăcere să moderez, alături de Marka Markus, chat-ul Privesc.eu 😉 În 2011 am dat mai puține ban-uri decât în 2010, mult mai puține… asta pentru că voi, cei care priviți și comentați sunteți mai cuminți!

Date statistice nu trebuie să știți multe, tot ce trebuie să cunoașteți este că în doar 2 ani Privesc.eu a ajuns lider în spațiul media online moldovenesc, așa că putem zâmbi. Nu este anunțată o statistică în fiecare zi de luni, adica care video a fost cel mai privit și comentat, dar ca închipuire puteți adăuga cifrele a 2 site-uri de știri cele mai cunoscute din Moldova.

În acești 2 ani au fost asigurate peste 5400 de transmisiuni de la cele mai importante evenimente sociale, culturale, economice și politice din țară și de peste hotare.

Din 2011 Privesc.eu este și în România.

Produsul și mândria Privesc.eu nu este site-ul, mândria este Widgetul (click aici și pune-l la tine pe site) care asigură în fiecare zi zeci de transmisiuni pe diferite portale de știri și bloguri. În prezent, ”Televizorul” Privesc.eu este utilizat de:

În Republica Moldova:

În România:
La Mulți Ani!!!
Distribuie acest articol
One Comment