Voronin i-a pus lui Renato diagnoza corecta: “Bomj politic”

Nu o singura data am spus ca Renato Usatii nu are ce cauta in politica moldoveneasca. El a venit chipurile sa lupte cu cineva, insa limbajul sau de bulevard i-a permis sa mai ramana putin in arena.

Ieri, la emisiunea Puterea a patra de la N4, realizator Gh. Gonta, Voronin i-a stabilit lui Renato Usatii cea mai corecta diagnoza politica. Presedintele PCRM este de parere ca falesteanul este un bomj politic, un retardat, un om care a castigat alegerile doar datorita Sofiei Rotaru si lui Stas Mihailov. Incearca cineva sa-l contrazica pe Voronin? Nu cred, pentru ca nu are rost! Diagnoza pusa este absolut corecta. Cei care vor sa maraie ar face bine analizeze putin cum Renato a venit in politica si cum a castigat alegerile. Daca cineva se hraneste din concerte si karaoke… imi pare rau de ei.

Voronin este un politician cu experienta. Stie ce spune. Uneori mai da in gard, insa o face involuntar. Batranul cunoaste nu doar ce se afla sub politica, dar si ce se intampla prin alte cabinete a presedintilor de partide. E batiușka politicii moldovenesti. Astfel, ce a zis despre Renato este in cunostinta de cauza, nu brasoave spuse la TV.

Avand acest diagnoz, pus de un om cu experienta politica, intelegem absolut toate actiunile lui Renato desfasurate in PMAN, in special impreuna cu Andrei Nastase. Un om sanatos nu s-ar antrena in proteste impotriva Statului in care s-a nascut, chiar daca are scop comun si cu mama Dracului.

Vom vedea in continuare ce va face falesteanul. Ar trebui sa se gandeasca la vorbele lui Voronin. Or, sa te bagi in politica fara sa asculti de cei mai batrani este o greseala politica enorma. Voronin i-a dat un mesaj clar lui Renato, iar acest mesaj este unul prin care se sugereaza retragerea de pe scena politica, deoarece Moldova nu a gresit cu nimic sa se pricopseasca cu un bolnav.

Vedeti video aici

Distribuie acest articol