Vlad Filat și-a abandonat rudele: Să se descurce singuri!

filat emotii

După ce au furat și au împărțit milioanele, inclusiv cele luate prin intermediul AIPA (subvenții de stat de peste 3 mln. de lei), Filat transmite rudelor sale că nu poate face nimic și nici nu-i poate libera de răspunderea penală. Mai mult, Filat spune acestora să se descurce singuri și să scape de dosarul penal intentat de CNA. Astfel, Vlad Talif și-a abandonat rudele implicate în spălarea banilor de la BEM, la fel cum i-a abandonat pe colegii săi de partid, cum ar fi Vicol, Banaruc, Negruță și alții.

Tot în această seară, Filat a încercat să întoarcă subiectul BEM de la furt de milioane la creditare. Zice că firma nepotului său s-a împrumutat absolut legal, iar acest aspect ar trebui să fie luat în considerare atunci când sunt aruncate anumite acuzații.

Pentru a evita o eventuală citație în calitate de martor, Filat a ținut să „precizeze” că de fapt nu cunoaște nimic despre afacerile nepotului și nici despre implicarea nașului său. Prin acest mod, fostul premier, demis anterior pentru fapte de corupție și trafic de influență, a mai subliniat „chidosul” nominalizat mai sus, chiar dacă în toată treaba sunt implicate inclusiv firmele la care deține pachetele majoritare de acțiuni.

Deci este clar, toți care se leagă cu Filat nu au decât să transmită acestuia bucata de pâine furată din magazin, iar pentru această hoție să răspundă singuri, ca niște proști. Cel mai grav este că președintele PLDM trădează până și propria familia, doar să scape cu pielea curată și uscată. Așa este el, păcat de unii care au înțeles acest lucru mult prea târziu.

Cum s-ar zice, mudacul rămâne mudac, chiar și în relațiile de familie. Filat poate și nici nu are remușcări. El doar se îngrijorează puțin, dar îi trece când știe că nu va fi pedepsit.

P.S. Imaginea de mai sus demonstrează destul de clar că Filat stă pe un butoi cu pulbere. E chinuit sărmanul…

 

Distribuie acest articol
One Comment