Vlad Filat o sa aiba cu un oaspete mai putin la aniversarea sa

  

Ilan Shor nu reuseste astazi sa fie prezent si la ziua de nastere a prietenului si partenerului sau Vlad Filat. Se pare ca miliardarul prosper o sa doarma in subsolul CNA vreo 3 zile, invinuit oficial ca a furat BEM, BS si UB.

Filat nu o sa reuseasca sa discute cu acesta nici despre planurile investitionale din viitor, precum nici unde si cum sa ascunda din ceea ce a mai ramas dupa furtul Secolului.

Ma gandesc ca au schimbat cateva cuvinte dupa ce Candu a publicat Raportul Kroll, dar oricum a fost prea putin sa ascunda urmele.

A ramas ca Shor sa-i faca un mare cadou lui Filat, sa spuna ofiterilor CNA cat a dat si fostului premier, iar Centrul sa vina azi pana in seara sa aduca la cunostint lui Filat despre cadoul partenerului sau.

Este clar ca Raportul Kroll o sa lase in urma multe arestari, chiar daca este un document fara putere juridica. Kroll este, pana la urma, un punct de reper pentru societate, in baza caruia se va cere socoteala de la organe. Vedem ca CNA deja a inceput sa actioneze in forta.

Interesant cati hoti vor fi astazi la ziua de nastere a lui Filat. Poate ca ar fi bine daca CNA s-ar duce cu un procuror la masa festiva, sa faca fotografii tuturor celor care vor molfăi acolo. Cu siguranta majoritatea din ei sunt implicati in furtul miliardelor de lei. Dupa cum se obisnuieste, la sarbatori de acest gen se invita in primul rand aferiștii, apoi altii, cu mai putina importanta.

La multi ani, Vlad Filat! Asteapta cadoul de la CNA!

Distribuie acest articol