Vlad Filat e bun de adormit ”savanții”. Ce mai face echipa de PR?

Echipa de PR a premierului Vlad Filat nu mai știe cum să facă să-l scoată pe Șăfu în evidență, dar în același timp să-l îndepărteze de Guvern, în așa fel încât societatea civilă și masa politică să nu mai spună că s-a poziționat în coastele lui Leancă.

Pe publika.md au apărut fotografii unde se vede clar că Vlad Filat, după ce a spus băbuțelor multe în campania electorală, acum are și capacitățile lui Moș Ene, care vine pe la gene.

Nu știu cât a câștigat în imagine Vlad Filat strângând ”membrii” de partid la AȘM, dar sunt sigur că cei care au adormit nu prea au fost mulțumiți de condițiile pentru somnul lor, plus că au fost deranjați la urechi de subiectul “Consolidarea unei societăți bazate pe cunoaștere”.

Printre somnoroși am dat și peste un rector de la o universitate de stat, membru declarat al PLDM, după ce au plecat comuniștii la putere, care și-a anunțat adeziunea într-o sfântă zi de joi, când era ziua aderărilor la rădăcina stejarului. Îmi pare rău pentru Dumnealui că i-a fost stricată ziua de lucru și a fost chemat la lecția publică ținută de fostul premier. Poate la rectorat făcea mai multe…

Deci consilierii de PR a lui Filat sunt în lipsă acută de evenimente și sunt în criză de idei unde să-l mai ducă pe Filat, să-l satisfacă pe acesta din punct de vedere al PR-lui bun.

Mă gândesc dacă în textul citit de Filat era și:

Închide ochișorii
că ai pleoapele grele
căci vine Moș Ene,
Moș Ene pe la gene.

Distribuie acest articol
One Comment