Viorel Badea: Cererile se vor primi până când ultimul cetățean al RM va redobândi Cetățenia Română!

Senatorul român Viorel Badea a infirmat încă o dată informațiile despre presupusa suspendare a recepționării cererilor pentru redobândirea cetățeniei de către Guvernul României prin Autoritatea Naţională pentru Cetățenie, răspândită în presă și bloguri în vara anului 2011.

Statistica arată că lunar își redobândesc cetățenia română peste 12000 persoane. Trendul este ascendent și sper să se mențină până când ultimul cetățean al Republicii Moldova va redobândi cetățenia Română”, a afirmat senatorul Viorel Badea, în timpul unui offline organizat pe data de 18 ianuarie de către portalul de știri UNIMEDIA.

În timpul aceluiași offline, senatorul român a informat în exclusivitate despre faptul că Consulatul României de pe str. Gh. Ureche nr. 2 urmează să se extindă, iar calitatea deservirii va crește semnificativ. ”Deja a fost încheiată tranzacția de achiziționare a unui bun imobil din imediata apropiere, iar în scurt timp se va deschide o aripă a Consulatului, unde vor fi deschise încă câteva ghișee, iar odată cu aceasta să dispară cozile interminabile”, a mai adăugat Viorel Badea.

În luna februarie va fi redeschis cabinetul senatorului român, Viorel Badea, pe str. Ștefan cel Mare, iar ușile vor fi deschise pentru oricine.

 

Distribuie acest articol