Vinurile HERES vor fi vineri la Vernisajul Vinului, ediția de iarnă

heres

Vânați de lichidatori și de rău-voitori (care doresc să distrugă fabrica și să construiască pe teritoriu un complex de case de locuit pentru bogătanii care vor să aibă vedere la drum), echipa harnică de la Vinuri Ialoveni a decis„lupta-i luptă, dar lucru-i lucru”. Așa că, începând cu anul 2014, noul administrator a hotărât că vinurile trebuie să revină în magazinele mare, în cele de cartier și, fără discuții, Heres-ul trebuie să participe la toate evenimentele naționale unde sunt prezentate vinurile moldovenești.

În această iarnă, toate cele patru vinuri peliculare, cunoscute ca Heres, având marca comercială Shervin, vor participa, pentru prima oară, la Vernisajul Vinului, ediția de iarnă, din data de 19 decembrie 2014, începând cu ora 18.00, la Palatul Republicii.

La Vernisaj vor fi expuse cele patru tipuri de vinuri peliculare – Sec, Armonios, Tare și Desert. Fiecare participant va avea posibilitatea să deguste fiecare vin, precum și se va putea face comenzi pentru vinurile de colecție, unice în Republica Moldova.

Hesres-ul este un vin excelent, care se produce în baza unei tehnologii speciale. SA „Vinuri Ialoveni” este unica fabrică din Moldova și spațiul CSI care produce astfel de vinuri. În prezent, vinurile heres pot fi găsite sub marca Shervin în rețelele de magazine Nr. 1 și Green Hills. La fel, vinurile pot fi procurate din magazinele de firmă, din Chișinău (str. V. Alecsandri, 66, Tel. 0 (268) 22481) și Ialoveni (str. Alexandru cel Bun, 4, Tel. 0 22 273734).

Mai multe informații despre produse găsiți pe www.vinuriialoveni.md

Distribuie acest articol