(VIDEO) Eugen Tomac a înmânat trofeul la Festivalul internaţional “Două inimi gemene” Ediţia 2012

Eugen Tomac, consilierul preşedintelui României, actual candidat în campania electorală pentru funcţia de deputat în Parlamentul României, Colegiul 2 Diaspora (Detalii aici), a înmânat trofeul câştigătorului Ediţiei 2012 a Festivalului internaţional “Două inimi gemene”, secţiunea copii.

Anul acesta a fost a zece ediţie a festivalului, unde au participat concurenţi din mai multe ţări din Europa şi Asia.

Pe lângă înmânarea trofeului, Eugen Tomac a venit cu un mesaj de mulţumire şi felicitare pentru organizatori, care au reuşit an de an să menţină amintirea despre Ion şi Doina Aldea Teodorovici, în memoria cărora este organiza acest festival internaţional, de un deceniu.

În semn de recunoştinţă, pentru aportul adus de Eugen Tomac la organizarea festivalului internaţional, Cristofor Aldea Teodorovici a înmânat acestuia Titlu de excelenţă, semnat şi de premierul Vlad Filat, sub patronajul căruia s-a desfăşurat evenimentul din acest an.

La acelaşi eveniment, Eugen Tomac a discutat cu Nicolae Timofti, Preşedintele Republicii Moldova, despre creaţia lui Ion şi Doina Aldea Teodorovici, precum şi despre grandiosul eveniment.

Distribuie acest articol