Vicol are același avocat ca hoții în lege?

Coincidență sau ba, dar șeful FISC are același avocat ca și hoții în lege. Potrivit știrii de pe www.publika.md, din 23-02-2012, ora 07:22, aflăm că Ana Ursachi este avocatul așa zisului ”Micu”, hoț în lege.

Credeam că Doamna avocat se ocupă de cazurile grele, răsunătoare, legate de hoții în lege. Zilele trecute aflăm că și Dl Vicol beneficiază de serviciile Doamnei avocat, fiind asigurat cu asistență juridică aproape imediat după ce a fost reținut.

În februarie 2012, ca și acum, Ana Ursachi declară și denunță faptul că clienții săi se află în pericol. Dacă despre Micu spunea că viața acestuia este în mâinile gardienilor, atunci despre șeful FISC spune că a fost reținut cu încălcarea mai multor proceduri, iar dosarul este la comandă.

Este foarte interesantă tactica avocatei. Aceasta parcă impune opiniei publice poziții proprii, cu referire la viața clienților săi, precum și presează cu informații că în subsolurile instituțiilor de detenție se petrec lucruri îngrozitoare, dăunătoare pentru persoanele reținute, bănuite de anumite fapte, iar din acest motiv ar trebui eliberate sau cercetate cu plasarea în arest la domiciliu.

Succes Doamnei avocat și detenție ușoară Dlui Vicol. Poate omul chiar a căzut acolo din cauza altor persoane și din cauza intereselor politice. Poate…

Azi au apărut în presă înregistrările audio dintre Vicol și înalți demnitari de stat. Ce urmează?

Distribuie acest articol