USL bagă pe gâtul Basarabenilor un RUS și un ȚIGAN?

Uniunea lui Voiculescu, numită USL, condusă chipurile de Ponta și Crin, bag pe gâtul basarabenilor doi candidați speciali. Victor Alexeev se spune că este un rus, iar mai multe persoane afirmă că este de fapt un agent al serviciilor speciale rusești, pregătit la Moscova și luat sub aripa partidului lui Ion Iliescu, care la fel este un elev cuminte al serviciilor speciale rusești. Alte persoane spun că dețin copia certificatului de naștere al lui Alexeev unde este clar scris că unul din părinți este de origine rusă.

Rușine, dar se pare că Victor Alexeev este lăsat de izbeliște și de colegii din România, probabil când au aflat de unde-i ”cresc picioarele”. La lansarea acestuia nu a venit nici un susținător de vază, în timp ce Tăriceanu a venit să-l susțină pe Cristi David. Cu toate că din România nu a venit nimeni să-l susțină, se pare că Victor Alexeev este susținut la greu de Vlad Cubreacov, ”eroul” Moldovei, care ar fi fost în vacanță câteva săptămâni, iar la revenire a spus că a fost răpit.

În biografia lui Victor Alexeev scrie că a avut funcții importante la Tighina, fiind chiar șef, comisar adjunct în Comisariatul de la Tighina. Poate chiar Victor Alexeev a fost gazda lui Vlad Cubreacov când a fost ”răpit”, iar acum acesta își achită factura, prin scrierea textelor pentru campanie și comunicate de presă, inclusiv pe blog.

Candidatul PNL, care face parte din aceeași Uniune a lui Voiculescu, este de fapt un ȚIGAN. Nu am nimic cu acest trib, dar să înaintezi o candidatură să reprezinte un popor străin lui, iar el străin nouă, este absurd. Candidatura acestuia era bună pentru un cartier de țigani din București, sau din altă regiune a României, nu reprezentant al românilor din Basarabia în Senatul României.

Cristian David, probabil de rușine că poartă un nume de ȚIGAN, și-a luat numele de David în urma primei căsătorii (Numele său la naștere fiind Cristian Troacă). Nu și-a schimbat numele după ce a divorțat. Acum este căsătorit cu Vanda Vlasov, iar în anul 1995 în casa acestuia s-au găsit droguri. În perioada 1997-1998 este numit consilier la Ministerul Tineretului și Sportului (în perioada în care Ministerul era condus de Crin Antonescu).

Probabil de pe vremea când Crin Antonescu era tânăr și dormea mai mult s-a legat prietenia între aceștia, iar acum a fost delegat să capete un loc de reprezentare a Moldovei, în Senatul României.

Crin Antonescu, șeful aparent al lui David, face parte la rândul său din Clanul Căcărău (Cunoscuți ca oameni răi și violenți). Acum din acel clan nu a mai rămas nimic pe foaie, deoarece de rușinea căpătată au trecut toți să poarte numele Antonescu. Crin este fiul Cărărăilor, dar asta nu a împiedicat administrația Universității din București să-l lase ”repetent”.

Basarabeni, fiți atenți ce alegeți! USL propune un ocupant și o persoană care nu ne poate reprezenta. Ajunge cât am fost ocupați de ruși, nu vrem să fim ocupați acum de alții.

Surse pentru articol: Wikipedia, b1.ro, hotnews.ro, Facebook.

Citiți și: Eugen Tomac este unicul candidat susținut de ROMÂNII din BASARABIA

Distribuie acest articol