Usatîi vrea să-l elimine pe Dodon prin metode fizice: “…вместо двух кубиков сахара – два кусочка карбида в палаточном городке.”

“Eсли Додон сильно будет со мной нянчится, чтобы он не нашел в своем чае вместо двух кубиков сахара – два кусочка карбида в палаточном городке.”, a declarat Renato Usatii, vineri seara la RTR.

Declaratia falesteanului este o amenintare directa la adresa colegului sau politic Igor Dodon, alaturi de care a protestat cateva luni impotriva guvernarii de la Chisinau. Mai mult, declaratia este in sine este o amenintare serioasa cu eliminarea fizica a deputatului socialist, lider de partid.

Trecutul glorios al lui Renato Usatii ne spune ca acesta chiar ar putea atentat la viata oricui. Cunoastem despre declaratia lui Gorbuntov, precum si despre colaborarea primarului de Balti cu hotul in lege pe nume Karamalak (alias Bulgarul).

Anterior, presa a scris despre faptul că Renato Usatîi ar avea legături și cu gruparea criminală din Federația Rusă „Solnțevskaia”.

Ziarul National: VIDEO // Usatîi face parte din gruparea așa-numitului hoț în lege Karamalak? Ce sugerează un filmuleț plasat astăzi pe YouTube

ProTV: Gherman Gorbuntov: „Cred ca Proca m-a impuscat la comanda lui Renato Usatai”.

“Rezolvarea” cazului Gorbuntov s-a incercat prin Proca, un moldovean platit de Renato sa bage cateva gloante in fostul bancher, dupa cum a declarat chiar victima. Atunci nu s-a reusit eliminarea fizica, asa ca Renato a promis jumatate de milion de dolari persoanelor care o sa-l aduca pe Gorbuntov in Moldova.

(video) Usatîi e gata să dea jumătate de milion de dolari celui care îl va aduce pe Gorbunțov în Moldova

Vedem ca vocabularul criminal al lui Renato deja ne anunta ca in viitorul apropiat am putea asista la un atentat impotriva unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova. Declaratiile sunt intarite si de trecutul sau, motiv pentru care ar trebui sa fie luat in serios si de catre organele de drept.

Probabil asa Usatii intelege eliminarea concurentului electoral. Vede ca in ultima perioada pierde teren, iar acest fapt ridica furia, ceea ce-l impinge si la astfel de planuri criminale, deloc de neglijat.

De azi inainte Dodon trebuie sa fie mai atent cu cine serveste ceaiul si pe cine primeste in cabinet, ori in cortul din PMAN. Amenintarea este una reala, asa ca nu trebuie sa se culce pe alta ureche. Nici nu se stie de unde apare un “binefacator” cu doua bucati de carbid sau altceva.

La fel, Dodon ar trebui sa aleaga mai bine pe viitor cu cine face parteneriate politice. Eu niciodata nu am apreciat colaborarea lor, si chiar am atentionat ca se vor bate cap de cap din cauza unei parti din acelasi electorat. Uite ca au ajuns si pana la siatuatia cand unul ameninta cu eliminarea fizica. Este prea de tot!

Distribuie acest articol
One Comment