Usatîi prezintă candidatul la funcția de peședinte al RM: E o BOMBA!

Renato Usatii a anuntat cine va fi candidatul Partidului Vostru la functia de presedinte al RM. Numele concret nu l-a dat. Dar noi stim deja cum arata, precum si numele personajului. 

 
In imaginea de mai sus este prezent candidatul lui Usatii (dreapta).

Cheburashka are 40 de ani, a locuit ultimii 10 ani la Falesti si, absolut incredibil, are studii superioare, numai ca nefinisate.

Candidatul nu poate vorbi si nici lua decizii de unul singur. Este exact candidatul potrivit pentru Renato si partidul sau. Ei au vrut sa-l voteze in Parlament, insa dupa decizia CC sunt nevoiti sa-l sustina in fata poporului. Stiu ca nu va fi usor, dar incercarea s-ar putea sa merite.

Dupa cum se vede, alegerile prezidentiale trebuie sa aiba loc vara, pentru ca personajul lui Renato nu poate aparea in public in sezoanele reci.

Daca serios, Renato nu poate avea un candidat potrivit pentru RM. Nu poate un partid cu electorat mediocru sa propuna un candidat sanatos la cap si de alta teapa decat restul. Eu inteleg tendinta fiecarui grup politic, dar asta nu inseamna ca toti necunoscutii si muții pot deveni conducatori ai RM. L-am avut patru ani pe Timofti. E suficient cat ne-am facut de ras cu el prin toata lumea. Nu-i cazul sa inlocuim rata muta cu o cheburashka din safeul lui Renato.

Asteptam campania electorala si ziua alegerilor!

Distribuie acest articol