Unde a pus Filat decorația de la Băsescu când a decis expulzarea lui George?

Am scris cu putin timp in urma un articol despre motivele pentru care Vlad Filat a ordonat expulzarea lui George Simion.

Acum, dupa ce Filat a indraznit in Parlament sa cheme SIS-ul sa explice actiunile Ministerului Afacerilor Interne, nu am ramas in urma si nu voi ezita sa amintesc despre Decoratia primita de Vlad Filat de la presedintele Basescu.

Ordinul Naţional “Serviciul Credincios” – în grad de Mare Cruce a fost înmânat la Ambasada României din Chișinău, de către Excelența Sa Ambasadorul României, Marius Lazurcă.

Nu stiu pana la urma cui este credincios acest Vlad Filat, insa cert este ca a luat o decizie contrar inclusiv intereselor Romaniei. Basescu nu o singura data a spus ca Basarabia este Romania, iar deputatul Tomac, impreuna cu senatorul Badea, de multe ori au pronuntat pozitia Romaniei fata de Moldova.

Filat cheama SIS-ul in Parlament, sa scoata din toata treaba aceasta MAI-ul si slugile sale de la interne. Este absurda solicitarea liderului liberal-democrat, mai ales ca toti stiu impotriva cui se va protesta la sfarsitul acestei saptamani.

Filat este stresat. Se teme de multimea care o sa iasa sambata in strada. El a uitat ca George poate activa inclusiv online, iar expulzarea este o prostie. George doar este incurajat asa sa actioneze mai hotarat.

Filat a avut semnal ca George strange multa lume pentru protestul din aceasta saptamana. Teama cea mai mare a fost ca George a inceput deja sa atraga de partea sa si oamenii de stiinta, cadrele didactice, oamenii luminati la minte. Pe vremuri toti aderau la PLDM, in fiecare zi de joi, insa acum tot acele persoane sunt gata sa protesteze impotriva celui care a promis bunastarea si un trai european.

Distribuie acest articol