Țopii au făcut bube de la limba lui Cheianu

Tot respectul fata de cine a fost pe vremuri Cheianu, insa acum merita sa fie tratat exact asa cum el trateaza pe cei din jur, mai ales pe colegii de breasla.

La emisiunea de ieri, Ora de ras, pentru care se pregateste tragand pe nas cateva grame de praf alb, Cheianu a zis ca sunt talentat, iar tot talentul este pus la mine pe blog.

Multumesc fostului mare jurnalist pentru aprecieri. Multumesc si micului sau prieten pentru ca m-a bagat in seama si in acest an. Se vede ca-i deranjez mult de tot.

Daca tot s-au apucat sa ma eticheteze, haideti sa vedem ce lepadaturi jurnalistice sunt acesti doi mascarici de la JurnalTV:

Cheianu si Durbala stau in doua cat e ziua de mare si dau limbi Topilor si Nastasilor de cativa ani, de la fondarea Trustului Jurnal. Au lustruit imaginea fugarilor cat au putut, iar in ultimul timp au inceput sa se ocupe si de bogatiile dintre cracii Nastasilor. Ce sa mai, nu lasa nimic murdar si cleios pe langa ei. Ling tot ce apuca. Bani sa iasa.

Pentru toata munca lor, Cheianu si prietenul sau pitic primesc salarii mai mult decat grase, tot din bugetul furat de la Banca de Economii. Sper ca nu ati uitat cum Topii au delapidat Banca de Economii, au furat Air Moldova, precum si agentia de turism Voiaj. 

Mai mult de un an de zile si Filat a inceput sa cotizeze in buzunarul acestor doi mascarici de la TV.

Din pacate, Cheianu nu spune nimic despre salariul sau primit in plic, nici de deplasarile in Germania, unde mai face cateva curs de lins intens. El fuge in colo de fiecare data cand bogatiilor Topilor se simt uitate si nelustruite de limba sa.

Nu o sa auziti niciodata de la mascaricii jurnalului ca Topii au furat Moldova, nici despre cat de dobitoci sunt Nastasii, flacaii veniti din tabara lui Iuri Ivanci Rosca.

Se intampla ca, marele Cheianu a fost drogat cu bani grasi, iar acum slujeste 24/24 ore pe zi pe cei care nu vor nimic altceva decat sa fure Moldova mai mult decat au furat Filat si nasul.

Orbiti de bani, ei ne baga pe gat niste presupusi lideri politici, care de fapt sunt niste cuferiti la cur si niste impotenti politici. Ei stiu doar sa vorbeasca la Tv si sa minta lumea, iar cand ajung la posturi pun in primul rand mana pe bani, apoi mai impart si poporului.

Daca Cheianu este atat de cinstit, atunci sa inceteze datul de limbi in fundulrile Topilor si Nastasilor, iar printr-un text scurt sa ne spuna ca regreta cele facute pana acum si tot rahatul mancat in direct la TV. Sa nu uite ca tot datorita lui a fost adus si Plaha in politica. Nimeni nu cunoastea de un asa politician pana cand UnitazTV nu a inceput sa-l atace in fiecare zi. Datorita Jurnalului Plaha a obtinut popularitate in Moldova si a devenit un politician respectat, chiar daca mascaricii au depus efort colosal sa-l faca cel mai mare dusman al Moldovei (Iata ca cel mai mare dusman este acum la inchisoarea nr.13. Au cam dat gres smintitii de la JurnalTV, ori de fapt au acoperit asa actiunile lui Filat. Au promovat pe unul de rau, iar Imparatul Verde a furat in liniste si o facea pe samariteanul).

Dle Cheianu, sa stiti ca ati avut tot respectul, insa acum sunteti in fata mea in calitate de curva jurnalistica a Topilor si Nastasilor. Inca mai aveti sanse sa va corectati. Nu aveti o varsta prea inaintata. Reusiti sa va reabilitati  daca recunosteti public cat ati primit pentru fiecare liorbait in dodii. Probabil ati primit mai mult de 5 lei per comentariu.

PS. Acesta articol are acelasi statut ca emisiunea Ora de Ras.

Distribuie acest articol
8 Comments