Telespectatorii Nataliei Morari se uită la ea ca la o proastă, iar propaganda nu are efectele dorite?

Iesi seara la Tv7 a avut loc o dezbatere electorala intre Andrei Nastase si Maia Sandu, ambi luptandu-se pentru locul de “candidat unic” al nu stiu cui electorat. Dupa dezbatere am inteles, pe langa toate, ca telespectatorii Nataliei Morari se uita la ea ca la o proasta, iar toata propaganda de la Tv7, platita de Platon din banii de la BEM (8 milioane transferate pe conturile televiziunii), nu ajuta la nimic.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, desi la Tv7 au fost bagate diferite emisiuni destinate promovarii “candidatului unic”, adica a lui Nastase si Maia Sandu (Maia Nastase), telespectatorii nu cred in astfel de “proiecte politice”, respectiv candidatul unic nu este deloc interesant pentru ei, asta desi Morari si-a rupt de pe ea cateva randuri de haine scumpe (doar fularele costa peste 400€/buc.)


Procentajul mic, dar ulterior schimbat intentionat, demonstreaza destul de clar si faptul ca propaganda agresiva de la Tv7 nu-si are efectul dorit. Se chletuie milioanele aiurea. Totodata, procentajul intareste in mod repetat sondajele de pana acum, aratand ca Maia Nastase, in comun, pot strange nu mai mult de 20%.

Eu sper ca pe Natalia nu a apucat-o inima dupa emisiunea de ieri. Nu de alta, dar Platon, desi este la inchisoare, mai crede in puterea mediatica a postului TV7, in sereleul Media Sapiens, precum si in aptitudinile Nataliei de manipulare a opiniei publice, iar cu aceasta speranta milioanele vor curge garla. De la BEM s-au furat vreo 13 miliarde, asa ca este de unde.

Partea buna este ca, desi credeam electoratul nostru ca fiind puternic manipulat, am facut o observatie pe masura. Acum am inteles ca unii se uita la Tv7 numai sa mai vada pe sticla prosti si proaste, iar informatiile de acolo nu-i afecteaza cu nimic. Ma bucura si faptul ca telespectatorii Tv7 sunt de fapt oameni care nu cred o iota din cele spuse de Morari. Asa aratau cel putin procentele de pe ecranul Tv7.

Corectat la 14.28

Distribuie acest articol