Talibanul politic Mark Evghenici o dă greu la Carmelo?

Acest articol nu este publicitate pentru restaurantul Carmelor, dar ținând cont de faptul că nu sunt jurnalist, iar blogul meu nu se include în rândurile portalurilor de știri, o să-mi permit să dau câteva nume comerciale, mai ales că după denumire poți identifica luxul și locația unde aleg unii actuali sau foști actori politici să-și petreacă timpul de muncă.

Mark Evghenici, mai marele pe talibanii plecați din PCRM, fosta materie cenușie a lui Vladimir Voronin, este un client fidel al restaurantului Carmelo din capitală, printre altele aceasta este și locația de lux unde Andrei Nastase mai obișnuia să întrețină ședințe de lucru cu anumiți susținători, cea mai răsunătoare întâlnire fiind cu Vitalie Cojocari (cojocari.ro), un jurnalist moldovean angajat la ProTV București, textier pentru Platforma DA.

După luni de chin cu paharul în mână, mai ales după ce nu a reușit să-l hotărască pe Renato Usatîi să distrugă din nou Parlamentul și Guvernul, eșuând și de această dată la fel cum a pierdut în 2009, fostul comunist a răbufnit și probabil era pe cale să înghite paharul de whisky când au auzit din gura ucenicului său, Renato Usatîi, că este gata să-l susțină pe Igor Dodon la următoarele alegeri prezidențiale.

Pe semne mai marele pe talibani pregătea la terasa restaurantului cu pricina un candidat puternic pentru Partidul Nostru, necunoscut până în prezent nici de liderul acestei formațiuni. Nu știu la ce s-a așteptat Mark Evghenici, dar cu siguranță nu și-a dorit ca Renato să-l susțină pe Dodon. Cauzele încă nu sunt cunoscute, dar aici putem lua în calcul că au intervenit Țopii și s-a plâns Andrei Nastase că potențialul său partener a luat-o razna și vrea să susțină un lider adevărat pe stânga, nu un bufon coordonat de la Frankfurt.

Nu știu cum Mark, Renato și Nastase au aplanat noul conflict politic, dar mesajul tranșant al liderului PN a mers deja în rândurile susținătorilor și deja nu mai poți reîntoarce căruța în direcția lui Nastase sau alt bufon înaintat de talibani.

Cu părere de rău pentru talibani, Nastase, Țopi și alte lepădături, până la urmă pe stânga rămâne un singur candidat, și nu prea văd piedici reale în fața succesului din toamnă. Acest lucru este deranjant pentru oricine. Știu.

Totuși, la Carmelo se duc lupte politice grele de tot! Evghenici mai poate?

Precizare: Evghenici stă mai mult în subsol la Carmelo. Acolo este Geografico, un local patronat de un bun prieten al său.

Distribuie acest articol
3 Comments