Suștinătorii lui Dodon au distribuit ziare în coastele lui Renato și Ciuburașenko

Saptamana trecuta am primit un comunicat de presa despre demararea unei campanii de informare politica in intreaga tara. De la inceput nu am dat importanta acelui mesaj, mai ales ca am avut prea multe ocupatii pe capul meu si chiar am stat departe de orice inseamna politica, dar astazi am cutat pe net organizatorii si am vazut ce rezultatele.

Campania de informare politica a fost organizata de Igor Dodon si PSRM. Aceasta presupunea inclusiv distribuirea unor ziare de partie cu informatie pre-electorala.

Iata mesajul lui Dodon:

“Azi a avut loc o nouă campanie de informare politică, realizată de membrii PSRM în toate raioanele țării.

Am repartizat ultimele materiale informaționale înainte de campania electorală propriu-zisă.

Cetățenii au fost foarte receptivi, dornici să citească ziarele noastre și majoritatea absolută au mărturisit că vor vota la alegeri pentru un președinte statalist și socialist.

Și mic, și mare, cu toții doresc o Moldovă cu care să se mîndrească, un președinte ferm și puternic, aproape de popor. Cu toții doresc un viitor pentru Moldova.”

Rasfoind albumul de fotografii am descoperit ca un grup de informare a activat si la Balti, distribuid ziare de partid in coastele lui Renato si Ciuburansenko. Asa se intampla cand Renato nu-i la munca (chipurile e plecat la Frankfurt, are intalnire cu Topii), iar candidatul lui nu stie incotro sa fuga.

Distribuie acest articol