Supărat pe Moldtelecom (MaxFiber)

A rămas încă 1 oră până când serviciul de internet va fi suspendat, pentru că nu am reușit să achit încă 50 lei, pentru că 100 am deja în cont.

Sunt supărat pe ei din următorul motiv:

La terminalele de plată, amplasate acum la aproape fiecare colț se putea de achitat indicând numărul contractului și poftim suplinește contul cu cât dorești. astăzi, după ce am fost la offline organizat de Publika, apoi am trecut pe la birou, am dorit să achit cei 50 lei care nu-mi ajung în cont, iar după ora 24:00, respectiv în prima zi de 1 aprilie să mă bucur de internet. Am ajuns la terminal, iar acolo nu mai cere numărul contractului. Nu știu de când cere numărul ultimei facturi. Păi bine domnilor, când m-am abonat la MaxFiber am ales opțiunea să nu primesc factura pe hârtie. O factură = salvez un copac. Parcă așa era conceptul. Păi de unde acum numărul la ultima factură dacă nu am primit-o? Voi ați uitat bolnavilor?

În sistemul clients.moldtelecom.md, factura este fără număr, e indicat doar numărul contului personal/contract. Deci cum plătesc? Sau trebuie să tapez acolo cifrele de pe codul de bare, din 26 cifre?

Chioșcurile sunt la ora 22 închise, iar 1181 – Jdite atveta operatora… am așteptat 20 minute și nu a mai răspuns. E clar, azi și mâine fără net. Despre modificările privind modalitatea de plată nu am fost informat. MTC face totul cum vrea. Bine că SPAM publicitar nu uită să expedieze…

PS: la 31 ianuarie am alimentat contul cu 250 lei, iar în factura electronică scrie că doar 150 lei.

Distribuie acest articol