Sunteți scutul și pionii Nastașelor. Mai rezistați?

Ieri mă uitam la noua emisiune a lui Gabriel Călin. Se numește „Komisarul”, iar primul episod a fost dedicat persoanelor interpuse care se ridică în picioare de fiecare dată când Guvernului Republicii Moldova mai trebuie de dat o lovitură de Stat. Călin le-a zis acestora Natașe, numele venind de la cea mai aprigă propagandistă de după 2009. Eu le-aș zice acestor oameni Nastașe, deoarece grupul profesioniștilor cu „part-bilet” a crescut vertiginos.

În grupul Nastașelor intră toți cei care după 2009 până în prezent au lins fundurile celor de la guvernare, apoi s-au întors cu privirea și au reînceput activitățile de destrămare a puterii. În 2009 au distrus stânga, iar acum au reușit să separe dreapta în bucățele prin înființarea de partiduțe și platforme. Tot aici, evident, intră frații Nastase, Țopii, Filat, Boțanii, Dolganiucii și ceilalți proletari ai politicii de stradă.

Ieri notam că Nastașele nu au susținere din partea UE și nici a Americii. Acest fapt s-a reconfirmat ieri chiar la emisiunea uneia din Nastașe, la care a participat Ambasadorul SUA. Excelența Sa a vociferat destul de clar, în fața domniței care promovează anticipatele, că alegeri în situația actuală nu pot fi. Moldova are nevoie de un Guvern pro-european, numit cât mai rapid. Da, nu a zis că Filip e cel mai bun, dar nici nu a spus că este cel mai rău. Germania, SUA, România și alți parteneri externi au spus destul de clar că nu contează omul pe cât contează țara și un Cabinet care nu se va întoarce cu fața spre Rusia. Nastașa nu înțelege acest lucru. Ea vrea anticipate și gata.

IMG_3605-551x410

Tot ieri, la aceeași emisiune, Ambasadorul SUA nu prea a avut cuvinte de rău despre Plahotniuc, ba chiar l-a lăudat pentru unele lucruri pe care le-a făcut. Afirmația ambasadorului a fost din nou o palmă dată Nastașei în direct, live la tv, în fața câtorva zeci de mii de telespectatori. S-a întâmplat că lovitura a fost dată chiar pe ecranul utilizat în ultimul an pentru o propagandă destul de agresivă. Nastașa nu a mai avut drept la apel. Se pare că Excelența Sa nu prea se plimbă pe la Propaganda Cafe, deoarece a arătat nu este influențat la fel ca oficialul din UE (să nu dau nume).

Deși sunt probe suficiente care să arate că Nastașele acționează împotriva Moldovei și intereselor partenerilor externi, oricum oamenii sunt mințiți zilnic și bombăniți la cap să ceară anticipate. Pentru cine să le ceară, pentru Rusia?

Ce fac Nastașele în ziua protestelor cu oamenii ieșiți în PMAN. De ce-i mint și bagă în aceștia speranțe goale. De ce țăranii sunt folosiți în calitate de scut și de pioni?

Astăzi urmează la ora 16 să fie votat noul Cabinet de miniștri. O să vedeți acolo toate Nastașele, iar spre seară o să-i priviți la TV ori o să-i ascultați la radio. Să fiți atenți la ei. Vor roade până și masa de ciudă că nu au reușit să pună în aplicare o nouă lovitură de Stat. Anul acesta s-au mobilizat mai bine și au investit enorm în scopul lor, însă până la urmă scorul este în defavoarea FSB. Nastașelor, depuneți carnetele de serviciu, pentru că timpul și puterea voastră a expirat! Sunteți niște agenți cu termenul trecut!

Distribuie acest articol