Sturza este sfătuit să-l retragă pe Pavlovschi

Premierul desemnat este sfatuit sa-l retraga pe Stanislav Pavlovschi de pe lista de ministri. Dupa cum am scris si ieri, acesta este un romanofob, iar societatea civila aminteste si despre faptul ca a fost omul de incredere al lui Voronin si, recent, a devenit un aparator al lui Renato Usatii. Integritatea candidatului este pusa deja la indoiala, motiv pentru care nu ar trebui sa se regaseasca in lista propusa de Sturza, chiar daca cabinetul este unul virtual si nu trece de votul deputatilor.

La ce echipa are Sturza… nimeni nu va plange ca nu va fi votat.

De fapt, Lista prezentata de candidatul virtual al lui Timofti demonstreaza cine este el de fapt. Acum toti inteleg ca este un candidat aflat sub papucul Topilor, venit sa-l ajute pe Vlad Filat. Naivii se pot linisti, in sfarsit au dovada ca Sturza nu poate face o echipa de unul singur, el fiind impus sa conduca o grupare agreata in prealabil de fugarii in Germania.

Poate ca se va supara, insa trebuie sa-l mentionez aici si pe Tudor, amicul de la Agora. El devenise in ultimul timp un mare sustinator al lui Sturza. Poate a crezut in sinceritatea omului de afaceri, dar acum se poate convinge despre cat de cinic este candidatul sustinut de el. Pot sa spun ca Tudor a fost prea naiv. E timpul sa se trezeasca!

Au ramas doar cateva ore pana cand toata lista lui Sturza va fi prezentanta in carne si oase publicului larg. Nu stiu daca eu si ceilalti sustinatori am fost prea convingatori, dar credem pana in ultima clipa despre o eventuala putere de decizie a lui Sturza impotriva hotararii Topilor. Stiu ca este obligat sa puna in noul Guvern fruntasii Partidului DA, insa oricum ar trebui sa inteleaga ca nu putem sa fim condusi de oricine. Ocuparea postului de conducere in fruntea PDA nu inseamna obligatoriu si avansarea in fruntea unui minister.

Sturza este independent si are putere de decizie? Sa demonstreze prin schimbarea lui Pavlovshi! In caz contrar, o sa-l consideram louserul Topilor si al lui Vlad Filat!

Distribuie acest articol