Știați că… UNIMEDIA a primit bani de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni? De ce Ciorici nu mulțumește Guvernului României?

Dumitru Ciorici a felicitat echipa UNIMEDIA și a oferit detalii incomplete și eronate din categoria ”Știați că…” referitor la activitatea portalului de știri. De fapt e lucru obișnuit pentru UNIMEDIA. Contraziceri voi avea maxim de la 20 persoane, angajații SRL ”Interact Media” și de la Parteneri.

Nu știu dacă intenționat sau nu, însă în acel articol de laudă nu a scris despre suportul financiar primit  de la Guvernul României în anul 2009, prin intermediul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni (nu mint, citiți aici). Suma de bani cu care a fost finanțat portalul UNIMEDIA nu o pot divulga acum, însă odată ce apare în mod public viitorul raport al DRP voi informa cititorii și despre Leii primiți de peste Prut, din România. Chiar nu am nimic împotrivă că au primit bani din exterior. Apreciez că au putut obține acel suport, dar să nu menționezi despre cei care a întins mâna în zilele negre e chiar urât de tot!

Referitor la datele eronate și incomplete, Dumitru Ciorici a scris că PublikaTV, adica SRL ”Știri Media Grup” deține un pachet minoritar de 25% din capitalul social al SRL ”Interact Media”, ceea ce nu poate fi confirmat prin acte, deoarece SRL ”Știri Media Grup” nu este asociat al SRL ”Interact Media”. Dumitru Ciorici știe cine este de fapt asociatul minoritar, care poate dicta ca unul care deține 89%.

PS: Nu țin minte dacă am criticat UNIMEDIA în 2011, însă să fie cu noroc și manipulare cât mai puțină! Cu minciunile ne deprindem noi, trăim în Moldova cum nu ai da!

PS.PS: sper să nu fiu sancționat sau sunat pentru libera exprimare!

Distribuie acest articol