Smintitul de Vlad Filat, nu mai are electorat!

PLDM-ul a ramas fara de electorat. O demonstreaza votul de ieri, in urma caruia formatiunea condusa de catre Vlad Furat si-a confirmat locul sub pragul electoral.

Cu toate acestea, Filat a reusit ieri seara sa anunte primul startul negocierilor pentru formarea aliantelor locale, constituite din PLDM-PL si PD. Dar, se pare ca Filat nu prea are cu ce contribui la aceste aliante, deoarece in majoritatea sectiilor de votare a acumulat mai putine procente decat ar fi acumulat tot acei candidati, insa independenti.

Vazand ca nu mai are electoral si ca a ramas doar cu proștii de pe Bucuresti 88, Filat a spus ieri noaptea ca ar fi o catastrofa pentru Moldova daca ar fi organizate alegeri parlamentare anticipate.

De fapt, ar fi o catastrofa foar pentru el, pentru ca nu este liderul politic pe seama cui Moldova ar trebui sa infloreasca, iar pierderea sa nu ar fi si a noastra. El este un dobitoc care ne-a furat si ne-a lasat cu fundul gol. Despre catastrofa spune? Pentru noi ar fi o bucurie sa scapam de el si de echipa sa beteaga!

E clar. Filat este acum in agonie si rasufla ultimele clipe politice. Dupa urmatoarele alegeri o sa se odihneasca acasa, langa noua sotie.

Adio, al vostru Vlad Furat!

Distribuie acest articol