Slugile Țopilor vor merge la consultarile privind modificarea Codului electoral?

Parlamentul Republicii Moldova a anuntat, pentru ziua de maine, consultari publice asupra proiectului de modificare a Codului electoral. Acest proiect nu a fost discutat pana acum, deoarece s-a astept avizul Comisiei de la Venetia. Avizul a venit la sfarsitul saptamanii trecute. Pentru participarea la consultari este necesar ca fiecare participant sa anunte prezenta sa prin telefon sau email. Datele de contact pot fi gasite in anuntul facut de secretariatul Legislativului.

Andrei Nastase, pretinsul lider al Platformei DA, spunea anterior ca proiectul de lege va fi tinut sub masa, iar parlamentarii o sa-l vada tocmai in ziua votarii. Mai spunea, sluga Topilor, ca totul se va modifica pe ascuns si departe de ochii oamenilor.

Vedem ca, odata cu venirea avizului C.V., Parlamentul imediat a dispus sa fie organizate consultari cu societatea civila si cu orice partid interesant, astfel a demonstrat repetat ca Nastase este un aiurit care vorbeste mult si in gol.

Interesant, maine vor participa la dezbatere Andrei Nastase, Natalia Morari, Maia Sandu si multi alti ratati care incearca sa se afirme pe scena politica?

Sa nu aud dupa votarea modificarilor ca toti smintitii acuza Legislativul de jocuri politice murdare. Sa inchida gura daca ei nu vor prezenta interes privind noile modificari!

Distribuie acest articol