Shor petrece timpul liber alaturi de orheieni ca un adevarat primar

Urmaream ieri si azi ce planuri are Ilan Shor pentru aceste doua zile libere. Am observat ca Primarul de Orhei a ales sa petreaca timpul liber in mijlocul evenimentelor si orheienilor. Chiar astazi a lansat prima etapa a concursului Autocros 2016, iar putin mai tarziu va deschide evenimentul consacrat Zilei Europei.

Probabil pentru unii este lucru normal, insa trebuie sa ne uitam si in jur sa vedem ce fac ceilalti primari. Shor poate sta alaturi de cetateni, in public, deoarece a reusit pana acum sa schimbe multe lucruri in orasul pe care-l conduce, iar cateva evenimente sportiv-culturale relaxeaza toata comunitatea la sfarsit de saptamana. E bine. Asa procedeaza un adevarat primar daca are cu ce se lauda in fata alegatorilor sai, nu cum altii aleg sa fuga la Moscova in fiecare saptamana, departe de oamenii si nevoile orasului.

Atrageti atentia in imagini cate perechi de ochi stau asupra Primarului si evenimentului. Un prefacut si un lenos nu ar strage in jurul sau atata public niciodata. Shor reuseste sa castige incredere datorita implicarii si rezultatelor palpabile.

As vrea mai multi primari care sa fie in mijlocul cetatenilor macar 50% cat sta Shor. Poate asa vor castiga si increderea noastra, nu doar a locuitorilor din regiunile conduse de ei.

Da, pe langa aparitii populiste trebuie si lucru intens, deoarece imaginea nu se mentine mult daca in spate nu ai ce arata intru sustinerea ei.

Urmariti acest video sa vedeti cum Shor a condus o masina inregistrata in concurs.

Spuneam ca trebuie sa ai cu ce te lauda:   

    
   
Foto de la un utilizator de pe facebook. Asta face un adevarat primar.

Distribuie acest articol