Se opune Nicolae Timofti celor trei partide de la guvernare?

 

Ieri am citit pe pagina web a Parlamentului proiectul de lege semnat de catre Vladimir Voronin, prin care se va explica ce inseamna neutralitatea veșnică a Republicii Moldova. Pe scurt, Comunistii impun celorlalti parteneri de guvernare reguli prin care Republica Moldova sa se tina tot mai departe de NATO, precum si de conflictele dintre alte natiuni, chiar daca pe teritoriul nostru avem Armata 14, iar la doar cativa km avem un razboi care se extinde spre noi.

Nicolae Timofti, inca presedinte al Moldovei, a inteles despre pericolul Armatei 14, precum si ce se intampla acum in Ucraina si, spre uimirea mea, a declarat ca ar fi fost mai bine daca ne apropiam de BLOCUL MILITAR NATO, deoarece nu suntem in stare sa ne aparam singuri.

Declaratia lui Timofti este una foarte importanta si interesanta, mai ales acum, cand pe masa deputatilor urmeaza sa ajunga proiectul de lege al comunistilor, prin care se va spune “Da” ocupatiei de catre Armata 14-a si “Nu” aderarii la NATO. Totodata, declaratia este un semn de rezistenta a Presedentiei fata de PLDM, PD si PCRM, care vor vota nestingheriti proiectul de lege propus de Voronin.

Pana la urma, fiecare politician este un jucator si un mincinos in acelasi timp. Vom afla la promulgare daca Timofti este un prefăcut, ori un presedinte adevarat, care se tine de cuvant.

Gasiti detalii pe digi24:

http://m.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Nicolae+Timofti+Securitatea+Republicii+Moldova+in+pericol+Ar+fi+

Distribuie acest articol