Scapă de Chirtoacă și fă schimbarea până la capăt

chirtoaca mar

Locuitorii Chișinăului așteaptă deja de 8 ani acea schimbare până la capăt, promisă de către Dorin Chirtoacă. Schimbarea nu a mai venit, iar liberalul vine acum cu un nou slogan, pentru un nou mandat, prin care ne spune că vrea să facă dreptate, probabil tot până la capătul infinit.

Dreptatea este, că Chirtoacă nu a făcut nimic pentru orașul Chișinău. Acele 2-3 proiecte fluturate, făcute din banii împrumutați din străinătate, apoi furați aici prin diferite scheme, nu pot fi invocate ca fiind mari realizări ale edilului. Am văzut că str. Alecu Russo se prăbușește deja, chiar dacă a fost dată în exploatare recent; mirosul urât revine în zona Muncești; troleibuzele belaruse se strică una după alta, iar promisiunile nu încetează să curgă gârlă.

E timpul pentru schimbare, însă aceasta să fie reală și făcută de altcineva. Chirtoacă a reușit să demonstreze în acești 8 ani că nu este demn de nimic. Nu a reușit să miște un deget, iar capitala s-a ascuns și mai mult după gherete cu țigări, construcții ilegale, balcoane deocheate, mansarde care ard.

E trist și faptul că se construiește la greu în Parcurile din Chișinău. Valea Trandafirilor trebuie redenumită în Valea Dansicons și Glorinal, iar pe celelalte monumente istorice vor fi puse plăcuțe cu inscripția „monument istoric cu steklopachet”.

Chișinăul a ajuns într-o situație grea. E trist că unii contestă acest lucru.

Chirtoacă nu este veșnicul Primar al acestui oraș. El este veșnicul candidat al PL, însă nu este unica persoană demnă de acest post. Ar fi timpul să plece la Colonița și să lase orașul pe mâinile celor care pot schimba lucrurile până la capăt cu adevărat.

Distribuie acest articol
5 Comments