Scapă de Chirtoacă și fă schimbarea până la capăt

chirtoaca mar

Locuitorii Chișinăului așteaptă deja de 8 ani acea schimbare până la capăt, promisă de către Dorin Chirtoacă. Schimbarea nu a mai venit, iar liberalul vine acum cu un nou slogan, pentru un nou mandat, prin care ne spune că vrea să facă dreptate, probabil tot până la capătul infinit.

Dreptatea este, că Chirtoacă nu a făcut nimic pentru orașul Chișinău. Acele 2-3 proiecte fluturate, făcute din banii împrumutați din străinătate, apoi furați aici prin diferite scheme, nu pot fi invocate ca fiind mari realizări ale edilului. Am văzut că str. Alecu Russo se prăbușește deja, chiar dacă a fost dată în exploatare recent; mirosul urât revine în zona Muncești; troleibuzele belaruse se strică una după alta, iar promisiunile nu încetează să curgă gârlă.

E timpul pentru schimbare, însă aceasta să fie reală și făcută de altcineva. Chirtoacă a reușit să demonstreze în acești 8 ani că nu este demn de nimic. Nu a reușit să miște un deget, iar capitala s-a ascuns și mai mult după gherete cu țigări, construcții ilegale, balcoane deocheate, mansarde care ard.

E trist și faptul că se construiește la greu în Parcurile din Chișinău. Valea Trandafirilor trebuie redenumită în Valea Dansicons și Glorinal, iar pe celelalte monumente istorice vor fi puse plăcuțe cu inscripția „monument istoric cu steklopachet”.

Chișinăul a ajuns într-o situație grea. E trist că unii contestă acest lucru.

Chirtoacă nu este veșnicul Primar al acestui oraș. El este veșnicul candidat al PL, însă nu este unica persoană demnă de acest post. Ar fi timpul să plece la Colonița și să lase orașul pe mâinile celor care pot schimba lucrurile până la capăt cu adevărat.

Distribuie acest articol

5 comments

  1. Way wazylyka da tu inafara dizina nu mai stii oameni , iaca este Oazu Nantoi cu o echipa de tineri foarte buna, daca nu stii pe cine sa votez , te indemn sa il votez pe Oazu si echipa, daca vrei schimbari spre bine in Chisinau, da cu hnea deal de da pi shine propui ap sa nu te mai aud.

  2. Dorin Chirtoaca a fost primar timp de 8 ani iar tu te-ai gasit sa rezumi ceea ce s-a intamplat timp 8 ani in cateva randuri ? Hai sa fim seriosi…
    Daca te consideri blogger atunci scrie un articol argumentat nu cu fraze de genul “Dreptatea este, că Chirtoacă nu a făcut nimic pentru orașul Chișinău”.
    Eu cred ca locuitorii capitalei au vazut timp de 8 ani ce a facut Chirtoaca pentru Chisinau si vor sti sa judece limpede cand va trebui sa aleaga, iar tie sa-ti fie rusine ca intr-o conjunctura politica atat de complicata pentru bani ai ales sa-l denigrezi pe unul dintre putinii care chiar fac ceva pentru Chisinau si Republica Moldova, nu te deosebesti cu nimic de Dodon (cel care a falsificat monitorul oficial al Romaniei), ca

  3. Stiem eu ca nanu Misha o sa ini iei apararea , asa ca daca nu ma votatzi vin cu tanku sela din plasmas peste voi, da daca sintetzi chiori si orbi cumparatziva ochelari ca la oameni si o sa vedetzi cit ii de roz chisinaul si cum sa schimbat pina la capat in timp de 8 ani , jivotine si sintetzy.

  4. Banii nu miros sau cum se zicea in fraza ceea? Trepadusii lui dodon cred ca daca vor repeta acelasi mesaj pe mai multe bloguri, vor crea curent de opinie.

Comments are closed.