SANDRA a organizat un Concert de binefacere la Teatrul Verde din Chișinău

Centrul de Ajutoare a Persoanelor Aflate în Dificultate “SANDRA” a organizat pe 26 mai un Concert de binefacere la Teatrul Verde din Chișinău.

Din banii acumulați va fi acordat suport Institutului Oncologic din Chișinău, la procurarea unui aparat utilizat în chimioterapie. Pe scena Teatrului verde, un tânăr cu probleme locomotorii a primit o donație în valoare de 15 000 lei, acumulați din vânzări de bilete și donații.

Pentru cei peste 2000 spectatori și donatori, au evoluat Anișoara Puică, Anastazia Lazariuc, frații Bivol, Lozanciuc și alții. Spectatorii erau încântați și fredonau împreună cântece cunoscute de toți, de la mic la mare.

La ieșire fiecare a avut posibilitatea să doneze cât au dorit pentru a susține proiectele Centrului. Eu treceam întâmplător pe alături, dar nu am putut să fiu indiferent și am făcut o mică donație pentru persoanele aflate în dificultate.

Mă bucur că sunt oameni care se gândesc la cei aflați în dificultate. După estimările mele, astăzi s-au acumulat din bilete și donații în jurul sumei de 70 mii lei. Din această sumă a fost făcută și donația despre care am scris mai sus. E puțin, dar… gestul tot contează. Bravo SANDRA!

Distribuie acest articol