Sa-l anunte cineva pe Petru Macovei… cu aviz de receptie!

Oamenii Nastasilor, acesti dihori disperati ca pierd din popularitate, au lovit astazi un jurnalist cu pumnul in burta, iar alti operatori au fost blocati sa filmeze toata operatiunea de intimidare a jurnalistilor.

Evident, si de aceasta data organizatiile din media, finantate din banii furati de la BEM, au luat apa in gura. Ei inca nu au scris comunicatul despre vocabularul vulgar al lui Andrei Nastase, cand hop fratele acestuia, Vasile, a condus un grup de violenti care s-au luat de jurnalisti.

Probabil e cazul sa-l anunte cineva in scris pe Petru Macovei despre ce se intampla. El spune ca este liderul jurnalistilor, un fel de presedinte de asociatie, insa dispare cand oamenii Topilor sar la gatul jurnalistilor care nu-s angajati ai Jurnal Trust Media.

Instiintarea catre Macovei sa fie cu aviz de receptie, deoarece va spune ca nu a primit o asemenea sesizare. As vrea sa-i vad mutra dupa ce va primi in scris ca mai sunt jurnalisti agresati de Nastasi si oamenii platiti din banii Topilor.

Dle Macovei, nici banii Topilor si nici ai Nastasilor nu asigura imunitate politicienilor agresivi. Nastasii, in special Vasile, sunt cunoscuti pentru violente si vocabular nefiltrat. Sa nu uitam cum Vasile a trimis la origini o doamna deputat pe vremea cand el slujea la Curtea lui Vladimir Voronin. La fel, acest Vasile este ucenicul lui Iuri Ivanci Rosca, acel politician care si-a pus capat cerierei politice dupa ce a injurat o jurnaliata. In aceste conditii, recomand sa iesi din captivitatea banilor veniti de la Topi. Fii un adevarat presedinte al jurnalistilor, nu o sluga devotata a oligarhilor! Macovei, nu sari mai sus decat poti! Cobori pe pamant!

Apopo, nu este prima oara cand oamenii Topilor sar la gatul jurnalistilor Today. Este a treia deja, si din nou fara o reactie din partea asociatiei Verdemedia.

Distribuie acest articol