Reprezentanții hoților merg să protesteze

Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat pentru duminică viitoare un nou protest împotriva actualei guvernări. Protestul este un exercițiu democratic și benefic într-o societate în dezvoltare, motiv pentru care nu pot contesta faptul că oamenii vor să se adune în inima capitalei. Problema consta, însă, în oamenii care se ocupă de organizare și, nu în ultimul rând, de provocările deja sesizate în fond.

Totodată, după anunțul oficial de ieri, la protest vor fi prezenți și reprezentanții lui Vlad Filat. Respectiv, după câte înțelegem, reprezentanții hoților vor fi în PMAN și chiar vor urca pe scenă.

Pentru toți trebuie să fie clar lângă cine vor protesta. Poate oamenii ies în stradă cu mesaje sincere și cu dorința de modificare a orânduirii statale prin procese democratice, dar fiecare protestatar trebuie să cunoască cine sunt organizatorii, provocatorii și liderii care vor beneficia din urma acestui protest.

În articolul precedent am scris că protestul de duminică are mai multe semne de întrebare. Acesta ar putea fi o simplă acțiune de PR în vederea lansării candidaturii lui Andrei Nastase, pe de o parte, și, pe de altă parte, poate fi o revoltă stradală bine pusă la punt și îndreptată din nou spre distrugerea edificiilor de Stat, exact cum a fost și în anul 2009.

Pentru protestatari trebuie de subliniat următoarele:

Platforma DA este fondată și finanțată de la început de Țopi, hoții care se ascund în Germania de justiția moldovenească. În joc a intrat ulterior și Vlad Filat, însă nu înainte să fie încolțit și el de câteva dosare penale. Reprezentantul Țopilor, după cum puteți vedea destul de clar și din documentele publicate pe internet cu privire procesul penal al Țopilor, este Andrei Nastase. Acesta din urmă urcă în prezent pe scenă și se recomandă în calitate de șef al protestatarilor.

Totodată, duminică vor urca pe scenă și colegii lui Vlad Filat. Ei tot vor striga hoții, adica indirect sau direct vor striga împotriva șefului lor Filat. Fățărnicia va fi principalul etalon. Membrii PLDM nici nu vor roși pe scena din centrul capitalei.

Deci, este clar contingentul protestatarilor de duminică. Hoții vor striga hoții!

Ce ține de oamenii din PLDM, aceștia ar trebui să înțeleagă că sunt folosiți pe față și pe dos, dar cu toate astea nu vor să deschidă ochii.

Știți de ce scriu astea? Cei din PLDM trebuie să înțeleagă că, în timp ce ei o fac pe jerfele și-l susțin atât de mult pe Vlad Filat, liderul lor are grijă doar de el și de cadânele sale. Membrii protestează, iar persoanele aflate mai lângă inima lui Filat se bucură de mașini scumpe, haine alese, vacanțe de vis, case imense și portofele burdușite. Cei care vor urca pe scenă au așa ceva? Chiar nimic nu-i pune pe gânduri de ce unii au, pe când ei sunt doar cu vorba și cu protestul?

Distribuie acest articol