Renato Usatîi în Moldova este „крутой”, iar la Moscova gopnic

Ieri am pus să-l ascult pe Renato Usatîi ce spune despre noul imn al PN (Partidul Vostru). Din imagini am înțeles că înregistrarea a fost făcută la Moscova, orașul unde făleșteanul se retrage de fiecare dată când are ceva de plănuit sau când îi arde fundul. Deseori fuge în Rusia după ce protestează în PMAN sau este supărat pe consilierii din Consiliul municipal Bălți care-i solicită dare de seamă cu privire la îndeplinirea atribuțiilor de primar.

Renato și-a ales un imn cu orientări bizare

În urma vizionării materialului video, plasat mai jos, am distins că Renato este de fapt un prefăcut la Chișinău și Bălți, pe când la Moscova este un simplu gopnic aflat la volanul mașinii sale.

Dacă vă amintiți, câteva luni în urmă am fotografiat mașinile parcate la scara colibei lui Renato Usatîi de pe strada Mateevici din Chișinău. El a spus atunci că a răcit și de aia a plecat să doarmă acasă, deși susţinea că nu se mișcă din colibele din PMAN. La scara blocului luxos în care locuiește erau inclusiv mașinile pazei de corp. La Moscova, unde chipurile Renato se simte în apele sale și primește tratament, acești paznici lipsesc, iar făleșteanul se plimbă singur prin oraș, ba chiar conduce și mașina personală fără să fie însoțit. De acest lucru vă puteți convinge singuri dacă o să urmăriți atent înregistrarea video de mai jos.

Video:

După cum este lesne de înțeles din acest video, Renato se prezintă în Moldova ca fiind un om foarte important, influent pe alocuri şi băgător de seamă în privinţa inegrităţii corporale. De fapt, dacă este să facem o analiză corectă, făleşteanul mimează în Moldova importanţa sa. Înţelegem, destul de clar, că la Moscova, unde de fapt sunt mai mulţi criminali, el nu se teme de nimic, pe când în Moldova chipurile are nevoie de capete rase până la piele.

Acţiunile lui Renato nu demonstrează doar că este gopnic, dar confirmă încă o dată că este un balabol, o “bădlă” politică care-şi dă importantă în Moldova. În sfârşit, după episodul dezbrăcării lui Ion Sturza, a venit şi timpul să-l descoperim şi pe Usatîi. Probabil peste un timp vom afla că este un nimeni şi la Moscova.

Dragă Renato, revino cu picioarele pe pămând când vii în Moldova. Lasă paza şi prostiile la o parte. Fii tu însuţi, fără să faci abuz de importanţă şi încredere!

 

 

Distribuie acest articol