Renato Usatîi a întrecut măsura cu filmul despre Filat, iar acum dă vina pe Ilan Shor

Cine inca nu a vazut secventele video unde Vlad Filat face amor cu o jurnalista? Pai iata ca si acest video a fost plasat pe internet de acelasi Renato Usatii, falesteanul de la Nord, primar de Balti.

Dupa ce a inteles ca a dat-o peste limite, Renato a inceput sa mearga mai pe sub garduri, iar ultima sa gaselnita este ca de fapt Shor a filmat totul si a rugat sa fie difuzat materialul pe internet. Ba chiar am vazut si un comentariu pe internet, care spune ca scena amoroasa s-a petrecut in podul vilei lui Shor, ceea ce nu cred. Mai degraba totul a fost undeva la International Park, dar, pentru ca VF era divortat, si lipsit de obligatii, treaba lui cu viata lui. Mai rau ca a fost filmat, chiar daca o armata intreaga de la SPPS, chipurile i-a asigurat paza din 2009 pana cand a fost arestat.

De ce Usatii incearca sa arunce vina pe Shor?

Publicarea unui astfel de material video, mai ales pe un site porno international, nu mai este o gluma si se taxeaza dur de fiecare data. Pana la urma s-a incalcat viata privata a unui om, iar santajul sau razbunarea nu trebuie sa aiba la baza astfel de probe, scoase direct din patul unde se tavaleste “dusmanul”. Usatii a inteles ca a gresit nu doar in fata lui Filat si familiei acestuia, dar si in fata propriilor parinti. A demonstrat, ieri, prin slivul in presa controlata de el, ca este lipsit de cei sapte ani de acasa. Ca sa motiveze gestul rusinos, Renato arata cu degetul spre Orhei, spunand ca de fapt altcineva este vinovat, iar el a facut un simplu share.

Una peste alta, actul sexual filmat, apoi publicat pe internet, a fost tocmai in perioada cand Filat mai detinea functia de premier. Respectiv, a fost filmat si interceptat un conducator al tarii, iar in acest caz presiunea Codului Penal creste tot mai tare, deoarece e greu de trecut cu vederea actiunea ilegala prin care un premier este filat zi si noapte, inclusiv in dormitor. Asadar, folosindu-se de scandalul Shor-Filat, falesteanul arunca manusa in ograda primarului de Orhei si incearca astfel fuga de raspundere, spalandu-se pe mani in modul cel mai urat.

Nu stiu daca Renato a reusit sa prosteasca multa lume prin incercarea sa, insa cert este faptul ca in prezent este cu torba la fund si nu mai stie incotro sa o mai apuce. Acum chiar nu va mai avea ce sa speculeze in cazul unei retineri. Pentru inregistrarile de pe Viber a reusit sa scape, insa de aceasta data trebuie sa infunde inchisoarea, deoarece a procedat ca un las. Sa nu mai spuna acum ca a instalat cineva un program spion in telefonul lui Filat, deoarece am vazut unde atarna camera de filmat.

Imi pare rau de acei oameni care-i cresc coarnele lui Renato. Ar trebuie fiecare sa-i intoarca spatele falesteanului, sa-l invete minte ca afacerile nu pot fi incurcate cu familia.

Renat, lasa porcariile!

Distribuie acest articol
2 Comments