Renato și-a ales un imn cu orientări bizare

Presa locală și cea română vuiește deja la tema noului imn ales de Reanto Usatîi pentru partidul său. După cum relevă ei, Partidul lui #Renato va prelua imnul homosexualilor din Rusia.

Melodia homosexualilor din Rusia, noul imn al unui partid din Republica Moldova // libertatea.ro

Vedem că #făleșteanul o dă cu orientările bizare. De mai multe ori am spus că este dezorientat, iar toată formațiune pe care o conduce nu cunoaște nici până în prezent încotro merge. Poate după aprobarea noului imn vor afla în sfârșit unde merg și cine sunt cu adevărat.

Vizitatorul unui club de gay din Rusia despre Renato Usatîi // puterea.info

Alegerea acestui imn dă peste cap nu doar membrii de partid, dar și partenerii acestuia. Ortodocșii din Platforma DA vor înțelege foarte greu cum este posibil de mărșăluit prin Chișinău sub steagul albastru al PN și în ritmul cântecului îngânat de homosexualii din Rusia. Să nu uităm că Renato a cerut tuturor susținătorilor să învețe urgent noul imn, semn că acesta va fi fredonat cu voce tare la protestul din 24 aprilie 2016, în PMAN.

Video:

Dragi membri PN, învățați rapid acest imn. Până la protest au rămas doar câteva zile. Andrei Nastase, Dolganiuc și restul deja l-au scos pe foaie și l-au citit de 10 ori. Luați exemplu!

Distribuie acest articol
One Comment