Renato nu are ceva, ori s-au făcut ca firul de mac

“Ai coaie”, spune o vorba a Nataliei Morari in adresa unor presupusi politicieni. Renato, un alt apropiat al acestei realizatoare de emisiuni propagandistice, nu are nimic, ori s-au facut ca firul de mac.

Ieri un grup de socialisti, in mare parte rusofoni, au protestat impotriva celor cateva masini militare americane puse in PMAN si impotriva celor cativa soldati americani specializati in culegerea minelor de pe terenurile minate intentionat. De la acest evenimet a lipsit Renato Usatii.

Renato promitea anul trecut ca Ambasada SUA de la Chisinau va fi transformata in casinou, apoi a facut o conferinta de presa la care a anuntat ca protestele indreptate spre apararea suveranitatii si independentei MD nu trebuie sa tine cont de culoarea politica. Ieri, chiar daca se presupunea ca urmeaza un protest, pentru apararea suvernaitatii, falesteanul a ales sa trimita in PMAN 2000 de lenti “Sf.Gheorghe”, in loc sa fie si el in fruntea coloanei protestatare.

Ieri electoratul Partidului Nostru a avut posibilitatea sa vada ca liderul lor este un laș. Multi din ei au iesit in PMAN in speranta ca apare si presedintele de partid, dar pana la urma au fost nevoiti sa protesteze alaturi de alt partid si cot la cot cu alti lideri.

Renato a fost absent de frica si in lipsa de actiune politica. Are obiceiul sa vorbeasca mult si aiurea, insa cand vine timpul de actiune… se cam desumfla boaşele. Apoi cum sa zici ca nu-i doar un simplu balabol?

Distribuie acest articol