Renato, mai bine dă probele în loc să demonstrezi cât de balabol ești

Renato a reactionat in stitlul sau la postarea despre vacanta europeana a lui Plahotniuc. Eu doar am luat codul unui avion privat, am cautat pe unde si cum a umblat, iar rezultatul a fost clar pentru toti. Normal, ce am scris nu a fost pe placul falesteanului, asa ca noul “politician” mi-a acordat atentie repetata.

Vezi aici articolul despre vacanta lui Plaha.

Pe aceasta cale-i recomand lui Renato sa prezinte probele despre al doilea avion in care a calatorit Plahotniuc spre Cipru. In articol am scris ca parerea mea nu este definitiva si ca teoria prezentata poate fi desfiintata in cateva clipe daca vor fi prezentate probe contrarii. Daca Renato prezinta altceva… eu raman balabolul mediului online. Pana atunci el va purta aceasta eticheta.

Mai mult, in procesul acesta de a demonstra cat de balabol este, Renato si-a tras vreo zece profile pe Facebook, iar astazi m-a discutat pe toate, inclusiv pe profilul unde eu am fost blocat inca pe vremea cand falesteanul i-a blocat pe toti care erau “prieteni” pe fb cu Oleg Efrim.

Renato Usatii, in loc sa prezinte probe si sa ma desfiintezi mediatic pentru articolul publicat, a ales sa m-a sufle in cateva locuri. Stiti de ce? M-a suflat si discutat din lipsa de probe contrarii la cele notate de mine. Nu ma intereseaza etichetarile facute de el atat timp cat stiu ca el este un balabol politic.

Apropo, Renato si Bodnarenco de la comunisti sunt de aceeasi teapta. Ambii mult vorbesc, iar cand vine timpul sa prezinte probe publice… dispar sau se fac ca ploua.

Distribuie acest articol
3 Comments