Renato este un personaj patetic în slujba Platformei DA, atât!

Renato a mai avut parte de o aparitie la TV. De data aceasta a ajuns sa-l ameninte pe Dodon LIVE din studioul ProTV, un post care promova anterior valori mult mai educate si pro-europene. Este o enigma cum acest personaj patetic a ajuns sa vorbeasca in fata Loreni. Dar nu-i pe asta.

Frustratul de Renato a repetat din nou ca este gata sa atenteze la integritatea fizica a lui Igor Dodon. Dupa amenintarea ca-i toarna otrava in ceasca de cafea a vorbit astazi despre rafuiala fizica. Emotiile lui Renato, date pe din afara, tradeaza cat de copilaros si verde este. Sta suparat de o saptamana ca nu poate fi ales presedinte, iar din aceasta cauza insulta tot ce se misca in jurul lui.

Tot cinismul lui Renato este generat de faptul ca intelege cat de penibil a devenit in ultima perioada, mai ales dupa ce s-a aliat cu Andrei Nastase, respectiv legandu-se cu Topii, Filat si restul. Probabil ati inteles acest lucru si dupa ce presa PLDM “a uitat” sa-l mai eticheteze pe Renato ca fiind omul cu legaturi criminale. Au apus vremurile alea de razboi intre Filat si Usatii. Acum merge colaborarea stransa, mai ales ca toate portalurile verzi au nevoie de un finantator aflat in afara gratiilor.

Uneori ma gandesc la importanta data acestui falestean. Nici politician normal nu poti sa-l numesti. El a uitat ca are o Primarie de condus si cateva sute de mii de oameni, dar s-a bagat in ultimul timp in marea politica de pe Bîc. Ar trebui sa-si faca bagajul si sa plece cu totul. Sa se intoarca de unde a venit in toamna anului 2014!

De fapt Renato da ultima rasuflare politica alergand in ultimul timp pe la emisiuni televizate si radio. Numai omul in agonie – in acest caz inainte de moartea politica – vrea sa reuseasca sa faca totul. El vrea sa reuseasca sa-l murdareasca pe Dodon cat mai mult, pentru ca doar scindarea electoratului de stanga poate garanta succesul celui de dreapta. Exact acest lucru vor cei din PDA, iar Renato pune umarul.

Nu-i clar pentru cine lucreaza Renato in prezent? Sa nu uitam ca banii din Rusia i-a jucat la casino, asa ca s-au reconfigurat parteneriatele pana cand poate va fi iertat. Renato este foarte flexibil, mai ales cand unii pot sa-i garanteze integritatea corporala si libertatea. Nastas asta promite din numele Topilor, al lui Filat si restul. Convenabil pentru Renato, nu?

Foto: captura de pe siteul privesc.eu

Distribuie acest articol