Renato a împrumutat pampersul de la Bodnarenco și a fugit de la ușa CNA

Astazi balabol de Balti a fost la usa CNA, la invitatia procurorilor, sa povesteasca ce a discutat cu Plahotiuc in luna iunie, precum si despre milionul promis. Din nefericire, la fel cum au procedat si alti eroi televizati, Renato a facut pe el in fata Centrului si a fugit in graba de oamenii legii.


Fapta lui Renato m-a dus repede la istoria cu Elena Bodnarenco, deputata comunista. Aceasta eroina a Nataliei Morari a povestit la TV ca au fost incercari de mituire a sa, scopul fiind parasirea fractiunii PCRM. Atunci, cum si in cazul lui Renato, cel cu banii urma sa fie Plahotniuc. In cazul Bodnarenco procurorii la fel au cerut informatii si marturii in scris, insa deputata a refuzat fara se explice de ce.

Vedem ca brusc erorii televizati, protagonistii unei telenovele adevarate, fac pe ei cand sunt chemati sa depuna in scris aceeasi declaratie de la TV si sa prezinte probe. De ce? Raspunsul corect este ca ei de fapt numai vorbesc, dar in realitate nu este nimic serios si nici nu au probe. Pentru ei conteaza sa spuna ceva la Tv, iar cand vine ora sa puna semnatura sub ele si sa poarte raspundere legala… fac pe ei!

Eu sper ca pamepersul Elenei Bodnarenco i-a venit perfect lui Renato. E la a doua purtare si parca ar trebui sa mai tina cateva kg de rahat politic!

Apropo, azi Balabol va fi la emisiunea Nataliei Morari, cuibul interlopilor. O sa vedeti cum Natașa face din el eroul al neamului si nici nu conteaza ca Reanto a delapidat Caile Ferate ale Moldovei de sute de vagoane! La Interpol hotii in lege devin eroi nationali!

Distribuie acest articol