Răspuns pentru lichidatori: SA „Vinuri Ialoveni” nu se lichidează!

Astăzi din nou am fost vizitați la fabrică de doi creditori care-și doresc lichidarea din toate puterile. Cunoaștem cine stau în spatele lor și cunoaștem că se vrea un mic cartier cu blocuri de Lux pe teritoriu SA „Vinuri Ialoveni”. Noi nu vom permite ca planul lor imobiliar să fie realizat și nici nu vom permite ca fabrica să fie lichidată. Răspunsul nostru ferm este: „SA Vinuri Ialoveni nu se lichidează!”

Să înțeleagă toți acest răspuns și să nu încerce să ne mai încurce ca să ridicăm fabrica, care a fost înglodată de proastele administrări de până acum. În primele 9 luni am înregistrat profit (pentru prima oară într-un deceniu), iar scopul nostru este să stăm pe profit și să stingem datoriile la toți creditorii. Lichidatorii tot vor primi bani și cred că pentru ei va fi mare dezamăgire când vor vedea banii în cont.

Sunt la SA „Vinuri Ialoveni” aprilie din 2013, dar sunt implicat în acest dosar din 6 martie 2012, când am obținut prima victorie împotriva unui judecător corupt și împotriva unui cerc de creditori care au falsificat procese-verbale.

Sunt sigur că vom reuși să învingem și să ținem piept creditorilor de rea-credință.

Nu uitați să vă informați și despre produsele noastre, pe www.vinuriialoveni.md

PS. Unul din acești lichidatori m-a amenințat că nu voi fi blogger mult timp 🙂 ai, ai, ai

Distribuie acest articol