PSRM redus în sondaje. Se spune că cercetarea a fost făcută din propria inițiativă

PSRM, partid condus de Igor Dodon, om politic cunoscut de majoritatea babelor din Chișinău, precum și din Moldova, cel care a reușit să aducă la Chișinău mii de protestatari la câteva evenimente mari, a fost redus în sondaje. Aceasta înțelegem din rezultatele prezentate ieri de un oarecare Centru de studii sociologice.

Nu știu cine de fapt a comandat acel sondaj (ei spun că este din propria inițiativă), dar scopul principal a fost umbrirea lui Dodon și ridicarea în sus a unui partid căruia se desenau pe neștiute câteva zerouri dintr-un procent.

Vedem că, potrivit sondajului prezentat ieri, un oarecare partid, condus de persoane despre care se spune ar fi colaborat cu Serviciile KGB-iste ale URSS, a fost săltat în sus, cu plasarea aproape de pragul trecerii în Parlament, iar PSRM-ul lui Dodon a fost ticsit între cei care nu vor ajunge la guvernare după alegerile din toamnă.

Acest sondaj a apărut tocmai în momentul când cercetările efectuate de partide arată o creștere de peste 6% a Partidului condus de Dodon, care a intrat la drojdie în ultima vreme, după secționarea PCRM.

filat-sondajTot din propria inițiativă, acei ”sociologi” l-au plasat și pe Filat la coada clasamentului. Consider că au cam exagerat ei la prelucrarea datelor, dar, oricum. Filat este în scădere și într-o bună zi va ajunge acolo unde i-a fost desenat locul în sondajul prezentat ieri.

Revenind la tema cu Dodon, ar trebui de menționat că, chiar dacă mogulii media de la noi au interzis apariția PSRM-lui pe ecrane, acesta va lucra în continuare pentru atingerea scopului său, mai cu seamă că nu dorește multe %, dar vrea să treacă în Parlament cu câteva mandate, după care să aibă un răgaz de 4 ani pentru a pregăti asaltul asupra puterii – prin participarea la alegerile din 2018.

Distribuie acest articol