PSD-ul jegos al lui Ponta nu poate trăi fără partidele de dreapta!

ponta-psd-sigla

Victor Ponta fierbe chiar în aceste clipe pentru că a fost înfrânt la europarlamentare și a adunat numai 41%, deși se gândea că va lua mult mai mult.

Alegerile europarlamentare au demonstrat că PSD-ul și sateliții săi de stânga se află pe targa de la morgă, fiind pe moarte și nu mai poate expira fără partidele de dreapta care să-l ajute.

Dacă să ne amintim, PSD a luat în 2012 tocmai 60% împreună cu PNL-ul lui Crin Antonescu. Acum a mers într-o formulă a dolarului (USD) cu trei partide și a rămas sub pragul majorității. Nici acum și nici atunci nu putem să spunem care sunt %-le lui Ponta și a partidului său, pentru că ei de ceva ani nu mai merg singuri în lupta electorală, așa cum la noi nu merge Dumitru Diacov singur niciodată, fără să aibă o locomotivă.

Acum, înfrânt, Ponta a înțeles că are nevoie de suport pentru viitoarele alegeri din toamnă, pentru că nu are nici o șansă să treacă el în calitate de președinte a României. De ce? Pentru că restul partidelor au acumulat mai multe % și nu sunt deloc prietenoase cu PSD-ul comunistului Iliescu. UDMR-ul, partidul ungur curvar, se poate alia distrugătorului României, dar până în toamnă va rămâne încă cu mai puține %, pentru că Ponta nu se oprește până când nu pune România pe burtă.

Sunt sigur că o alianță de dreapta, care se va forma după alegerile parlamentare, vor lua în toamna viitoare mai mult de 55% din electorat și vor trece candidatul la Controceni, fugărindu-l pe Ponta sub poala lui Iliescu.

Până în toamnă nu a rămas mult, iar partidele care au apărut recent vor crește tot mai mult și PSD-ul va fi î sfârșit debarcat și aruncat la urna de gunoi, sau exilat în Rusia, cu tot cu Iliescu, Năstase și Ponta!

Acum Ponta va umbla cu pisica în sac încercând să demonstreze că a luat cele mai multe voturi, dar nene, dacă nu ai trecut peste 50%, atunci stai în banca ta și în ascunzișul de la Ministerul Apărării, pentru că ai zile numărate până la plecarea de la guvernare!

Debarcați PSD-ul!

Distribuie acest articol