Privesc.eu a lansat două aplicații noi. Iată cum se utilizează

logo

Privesc.eu, ce mai mare și importantă televiziune online din Moldova, a lansat recent două aplicații noi, valabile pentru România și Moldova. Prima aplicație este „Citat”, iar aplicația lansată chiar astăzi este „push notification”, pentru cei cu browser Chrome.

Iată cum se utilizează „citatul”:

Sub fiecare fereastră cu video este butonul „citat” – foarfeca.

citat

Dacă ați depistat ceva haios în timpul unei conferințe de presă, puteți să clickuiți acest buton – ajungeți la o nouă fereastră, unde prelucrați videoul și să luați de acolo secvența video interesantă. Căutați secunda de unde începe hohma, apăsați foarfeca și așteptați să meargă video mai departe, până când se încheie secvența video, însă nu mai mult de 2 minute, apoi apăsați din nou pe foarfecă. O să apară o fereastră, unde puteți să scrieți ce doriți, apoi băgați share direct pe facebook. Citatul o să apară imediat și sub înregistrarea de pe site, iar în câteva secunde o să apară și pe facebook.

Citatul este comod prin faptul că nu trebuie să descărcați video pe calculator, să căutați o programă pentru editare, apoi să încărcați video pe facebook. Aplicația de la Privesc.eu face totul direct pe serverele proprii, fără să vă încarce calculatorul vostru cu sarcini suplimentare.

Eu am utilizat aplicația deja de câteva ori. Este foarte bună! Cel mai recent citat îl puteți găsi aici.

Pe de altă parte, aplicația te ajută să faci trafic pe profilul personal de pe Facebook. Zilnic intră mii de oameni la înregistrarea din arhiva Privesc.eu, iar o mare parte din aceștia sunt interesați să acceseze și citatul înserat de voi. În așa mod, dând click pe citatul de sub fereastra cu video, vizitatorul de pe Privesc.eu ajunge direct pe pagina ta de fb, unde poate privi bucata de video în cauză. În așa mod, se face trafic de pe Privesc.eu pe Facebook, precum și invers.

A doua aplicație este ”push notification”, valabilă pentru cei cu browser Chrome.

Această aplicație te întreabă dacă ești de acord să primești notificări în browser de fiecare dată când apare o conferință de presă cu un anumit tag. De exemplu, în fiecare zi de luni, de dimineață, este ședință la Primăria Chișinău. Evident, evenimentul poartă un tag ex. „Primăria Chișinău”. Dând acceptul, o să primiți notificări în browser de fiecare dată când o să apară live o conferință de presă cu acest tag. Notificarea este valabilă 10 minute, după care o să dispară din browser, în așa fel încât să nu apară undeva sus o cifră care să deranjeze ochiul. Respectiv, aplicația are în sarcină să te anunțe, după care te lasă în pace, spre deosebire de alte aplicații.

Interesant este faptul că această aplicație o să deschidă o fereastră unde o să apară live-ul, iar aceasta se va întâmpla fără să deschideți siteul Privesc.eu. Comod, nu?

„Push notification” de la Privesc.eu este primul serviciu de acest gen din România și Moldova. Nu mai există siteuri cu o astfel de aplicație.

Distribuie acest articol