Presa BEM se face ca nu l-a vazut pe Nastase la Universitate

La inceputul lunii octombrie Marian Lupu, candidatul sustinut de PD, s-a lansat in campania electorala la Universitatea de Stat din Moldova. Lansarea a fost in zi de odihna, cand studentii nu erau la ore, iar profesorii nu au fost sustrasi de la munca. 

Atunci presa dependenta de banii furati de la BEM a acordat o atentie speciala lansarii candidatului Marian Lupu, scotand in evidenta faptul ca democratul a plamadit politica impreuna cu educatia, condamnand unanim lansarea in curtea USM.

Astazi, la jumatatea campaniei electorale, candidatul mafiotilor condamnati Topa, sustinut de condamnatul Filat, precum si finantat inclusiv de catre inculpatul Platon, Andrei Nastase a intrerupt orele de curs de la Universitatea de Medicina si a tinut studentilor de acolo o “un curs electoral” in stilul lui badaranesc.

Presa, finantata in mare parte din banii furati de la BEM, inclusiv de catre Ambasada SUA si UE, s-a facut oarba si o face in continuare pe baba care nu l-a vazut pe Nastase la Universitate, mai cu seama in timpul orelor de curs.

Presa verde-media nu este deranjata de faptul ca un candidat intrerupe orele academice si baga pe gatul studentilor minciuni politice. Muțenia lor nu ar fi fost si in cazul daca Marian Lupu sau un alt candidat ar proceda la fel. I-am vazut ce zarva au facut pentru lansarea in zi libera la Universitate, deci este clar ce spume intre picioare si la gura pot face in continuare.

Este clar faptul ca independenta unor surse mass-media de la noi este in buzunarul oamenilor cu bani, in al lui Filat, Topa si Platon. Ei baga stiri despre candidatul acestora doar daca sunt pozitive, dar fug departe si se fac ca nu aud si nici nu vad atunci cand este ceva negativ despre Nastase.

Asta e presa libera din zilele noastre, “eliberata” de comunism in 2009?

La fel, nici “societatea civila” nu s-a revoltat astazi de actiunile lui Andrei Nastase. Desi ei spuneau acum doua saptamani ca educatia nu trebuie sa fie imbibata cu politica, astazi au ales sa taca si nu au scos o vorba despre prezenta lui Nastase la Univeristate. Nici ei nu l-au vazut pe “candidatul zero” in timp ce fura din timpul orelor academice si al studentilor.

Foto de la intalnirea lui Nastase cu studentii de la USMF:

Mai jos vedeti cateva “stiri” despre lansarea lui M. Lupu la USM:

Jurnal.md

Ziarul de Zgarda:

Unimedia, site cumparat din banii furati de la BEM:

Distribuie acest articol