Porcul lui Ghimpu a zdohnit mai mulți ani în urmă

Mihail Fiodci a spus la o conferință de presă că Igor Dodon va deveni președinte când vor zbura porcii. Dacă este să ne luăm după acest principiu, dat fiind faptul că și Ghimpu candidează, putem spune despre fiecare concurent electoral că șansele de câștig sunt egale cu șansele porcului zburător. Însă, în cazul lui Fiodci situația este mult mai proastă, deoarece porcul lui a murit după anul 2009.

Mihail Fiodci Ghimpu, judecătorul care a activat în numele legilor Uniunii Sovietice Socialiste, fiind numit cu siguranță pe linie de partid, el fiind devotat anterior comunismului și socialismului, nu ratează niciodată să arate cu mâna în direcția Moscovei, mai ales în toiul campaniilor electorale. El, de fapt, își amintește de ”Mâna Moscovei” și de Unionism numai atunci când vrea voturile cetățenilor pro-români.

Candidatul Partidului Liberal, în cazul dat Mihail Ghimpu, știe singur că nu are șanse să devină Președinte al Republicii Moldova, dar oricum candidează și împute spațiul electoral de pe malul Bâcului, de parcă ar mai conta în politica moldovenească.

Mihail Fiodci, la loc comanda!

Distribuie acest articol