Polițiștii au dat dovadă de operativitate și curaj. Bravo!

Ieri seara polițiștii au îndeplinit o misiune pe care nu o întâlnesc în fiecare zi și probabil nici nu au antrenat-o la lecțiile practice și teoretice de la Academie, sau la instituțiile în care s-au format ca specialiști.

Poliția a salvat viața unui om și nu au pus mai sus viața agenților și integritatea bunurilor materiale ce aparțin MAI. Au auzit un strigăt de ajutor și imediat au început urmărirea infractorului care mâna prin oraș cu viteză excesivă, iar în mașină avea o tânără grav rănită și în stare de șoc.

Polițiștii au găsit o femeie grav rănită, într-un automobil care se deplasa prin Chișinău. Infractorul a fost reținut

Misiunea a fost îndeplinită – infractorul reținut, persoana rănită a fost dusă la spital și a fost salvată de la ceva mai rău, care se putea întâmpla.

Cu siguranță vor apărea critici și dezbateri câte mașini au fost avariate ieri seara, dintre cele ale MAI și dintre cele civile. Cu siguranță un post TV se va duce la Telecentru să caute un proprietar a unei mașini avariate și-i va băga microfonul în gură să spună cât mai multe rele în adresa poliției… dar, viața unui om e mai importantă decât pagubele materiale.

Distribuie acest articol