Polițist filmat in timp ce lua mită: Ce ai filmat e egal cu zero!

Colaboratorii Poliției Rutiere, în special cei care ”asigură” siguranța la trafic când pe alături trece Lupu, Filat și Plahotniuc, sunt cei mai bucuroși și satifăcuți polițiști din Moldova. Aceștia, în timp ce așteaptă ca demnitarul să tragă pe el chiloții și ciorapii, face un ban la margine de drum.

Azi, pe str. București am văzut cum o mamă cu copil în căruicior (copilul avea 1,5 – 2 ani) a fost nevoită să trească pe partea carosabilă, pe contrasens, pentru a merge mai departe din cauza a doi șoferi (Dobitoci) care au parcat chiar pe trotuar, ocupând locul destinat pietonilor.

La câțiva metri era un echipaj al Poliției Rutiere (Echipaj 1118). Pe ei nu interesa mama cu copilul în cărucior și nici nu au văzut dobitocii parcați aiurea. Polițiștii făceau bani. Unul oprea, altul încasa. Când am ajuns alături de ei am deschis telefonul și am început a filma, să văd care va fi reacția. Au oprit un Mercedes cu numere de Bulgaria. Un polițist a plecat al intersecția București – Pușkin, celălalt, cu casa, a rămas la mașină. Negocia cu șoferul Mercedesului și se prefăcea că întocmește proces verbal. După câteva minute șoferul a plecat la mașina sa, a luat de al soție niște bani apoi a venit la polițist și a pus banii între procesele verbale ale acestuia, apoi a plecat fericit. Polițistul a aruncat mapa în mașină și din nou la vânătoare.

M-am apăropiat de polițist și l-am rugat, dacă poate, să arate ultimul proces verbal întocmit. A refuzat spunând că el nu este obligat, iar ce am filmat eu este etgal cu zero, lipsit de importanță și frică pentru el. Se vede că e sigur de funcția lui și de scaunul bănos.

Recunosc că filmul nu are calitate superioară, dar o examinare atentă, de către organeel competente, va vedea cum polițistul a luat mită față de SIS, SP și filmat, chiar dacă era conștient de aceasta.

Acțiunile polițistului nu au fost deloc deranjate de colaboratorii SIS și SP, care așteptau pe Filat la DeJaVu, unde acesta se vede că a luat cina cu cineva ”important”, probabil a sărbătorit trecerea de Guvern a Legii egalității în șanse.

Spunea cineva de reforma MAI? O_o

[flagallery gid=2 name=Gallery]

Distribuie acest articol
2 Comments