“Politiciana” Maia Sandu o da cu oiștea’n gard

Unii aleg sa faca politica prin idei noi si solutii pentru problemele tarii, altii aleg sa se faca de ras pe scena politica de pe Bîc. Maia Sandu este din randul presupusilor candidati iubitori sa ajunga cu oiștea in gard.

De la inceput s-a luat din urma lui Nastase si comenta deciziile Curtii Constitutionale, apoi a inceput sa deschida gura despre imprumutul din Romania. De fiecare data a dat gres si, din punct de vedere politic, nu se iarta. Or, daca este un politician bun si a preintampinat despre ceva, atunci trebuie sa se adevereasca. Atunci cand doar deschide gura si zice ca va fi cald si bine, dar a doua zi ploua de inunta Chisinaului, acel politician este doar o scula scoasa in fata oamenilor sa strice voturile altcuiva.

Ce fel de presedinte poate fi Maia daca singura se contrazice? Ar fi bine ca sponsorul ei sa o invete inainte de toate ce inseamna politica sau impuțitul apelor, apoi sa se bage adanc in aceasta lupta urâtă. Pana atunci liderul /pas/ doar va pasi in urma si va da in garduri de fiecare data!

Apropo, Maia nu-i Superman!

Distribuie acest articol