PLDM-iștii hoți de la BEM îl apără pe Nastase și o atacă pe Maia Sandu

Ieri seara prostănacul politic Andrei Nastase a făcut o declarație misogină în adresa Maiei Sandu, ambii potențiali candidați la funcția de președinte al Republicii Moldova. În legătură cu aceasta, candidatul /pas/ nu a stat mult pe gânduri și i-a răspuns lui Nastase în cadrul unei conferințe de presă, dar ieșirea ei nu a picat bine unor peledemiști hrăniți din banii furați de la Banca de Economii.

Maria Ciobanu, susținătoarea aprigă a hoților în lege și a raiderilor, în special al lui Vlad Filat și Veaceslav Platon, deputata care a votat inclusiv concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău și a închis ochii la cedarea Băncii de Economii, a sărit în capul Maiei Sandu și o acuză pe ultima că face subiecte de știri pentru anumite televiziuni. Totodată, prin ieșirea ei bulversată, Ciobanu sare în apărarea lui Nastase și-i aprobă opinia misogină a acestui dobitoc politic.

În mod normal, luând în considerare că PLDM nu are candidat destoinic să concureze împotriva Maiei Sandu în această electorală, Maria Ciobanu, Deliu și restul ar trebuie să bage nasul undeva și să tacă măcar până trece și turul doi al alegerilor prezidențiale, dar văd că au ales să o atace pe fosta colegă de partid.

Eu înțeleg disperarea peledemiștilor, în special a celor care s-au tot înfruptat din banii furați de la BEM, dar această susținere în favoarea lui Andrei Nastase este deja prea evidentă și trădează același aluatul din care au crescut PLDM și PPDA. De fapt nu este o noutate pentru mine, însă după schimbarea șefului PLDM, fiind pus chipurile un nou ”lider”, mesajele peledemiștilor trebuie să fie mult mai temperate și calculate, mai ales că se negociază susținerea unui singur candidat. Nu știu cu ce față va merge Maria Ciobanu la negocierile cu Maia Sandu, dar se vede pe de acum pe cine-l susține.

Pe lângă toate, Maria Ciobanu azi nu ar fi trebuit să o critică pe Maia Sandu deoarece și ea este femeie, iar din acest motiv trebuia să o susțină pe fosta colegă de partid și de guvernare, nu să-l apere pe misoginul Nastase.

Solidaritate între femei? Pe naiba! Banul contează mai mult!

Distribuie acest articol